ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Αδικη" ισοπαλία για την ΑΕΚ Τρίπολης

Η ΑΕΚ Τρίπολης βρέθηκε πολύ κοντά στην πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, όμως με δύο γρήγορα γκολ από τον ΑΟ Υπάτου στο τελευταίο πεντάλεπτο, δεν κατάφερε να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Παναθηναϊκός ΑΣΤΕΡΑΣ

Οι κιτρινόμαυροι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ νωρίς στο ματς. Συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πετρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κολλιόπουλος πήρε την κεφαλιά η μπάλα στρώθηκε στον Καϊάφα, και ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της ΑΕΚ δεν άφησε τους αντιπάλους να πατήσουν την περιοχή του Γεωργακόπουλου.

Παρά την πίεση των ποδοσφαιριστών του ΑΟ Υπάτου, η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε και δεύτερο τέρμα, βάζοντας γερά θεμέλια για την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Μπούσγας μετά από ωραία ατομική ενέργεια από τα αριστερά, προσπέρασε τον αντίπαλο του, έσπασε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή και ο Ανδριανός με κοντινό πλασέ πέτυχε το 2-0 στο 53’.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να σκοράρουν στο 80' ωστόσο ο Γεωργακόπουλος με ωραία επέμβαση είπε "όχι" στην απευθείας εκτέλεση του Νικολόπουλου.

Στο 87' ο ΑΟ Υπάτου μείωσε σε 2-1, μετά από αυτογκόλ του Κολλιόπουλου. Η φιλοξενούμενη ομάδα κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα στο 89'. Μετά από ασταθής επέμβαση του Γεωργακόπουλου, η άμυνα της ΑΕΚ δεν απομάκρυνε σωστά με αποτέλεσμα ο Καράι να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2.

ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Γεωργακόπουλος, Καψής, Γκανάρας, Κακιώνης, Καϊάφας, Κοντογιαννόπουλος, Πετρόπουλος, Αρδάμης, Ανδριανός, Κολλιόπουλος, Μπούσγας

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Ντουμάνης, Κουτσούμπας, Σπηλιώτης, Οικονομόπουλος, Ρούσης, Σπέτσι, Μίζος, Ποτουρίδης, Νικολόπουλος, Καράι, Κακαβάς

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων