ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καψής στο a-s: "Η τύχη είναι εναντίον μας"

Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Τρίπολης, Βαγγέλης Καψής μίλησε για τη βελτίωση την οποία δείχνει η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι, τονίζοντας ωστόσο πως δεν είχαν την τύχη με το μέρος τους από την αρχή της σεζόν.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το ματς με τον Αήττητο:

"Κάναμε ίσως το καλύτερο παιχνίδι μας μέχρι τώρα αλλά για ακόμη μια φορά φύγαμε με την ήττα! Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει".

Η επόμενη αγωνιστική βρίσκει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην έδρα του Παλληνιακού ο οποίος βρίσκεται μία θέση από πάνω σας; Πιστεύεις πως θα μπορέσετε να φύγετε με ένα θετικό αποτέλεσμα;

"Το πιστεύω ναι αρκεί να εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες που κάνουμε για γκολ. Δεν θα μιλήσω για τύχη γιατί από την αρχή της σεζόν είναι εναντίον μας!"

Για τη συνέχεια της ομάδας;

 

"Η ομάδα τον τελευταίο καιρό έχει βελτιωθεί με την άφιξη του νέου προπονητή, αλλά και με την επιστροφή του Κολλιόπουλου..... απλά πιστεύω ότι θέλει λίγο ακόμη προσπάθεια από όλους μας για να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει από τους αγώνες, γιατί δεν μας αξίζει να έχουμε 0 βαθμούς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων