ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεϊδάνης: "Ειλημμένη απόφαση να έρθουν παίκτες σε καίριες θέσεις"

Την άμεση ενίσχυση της ομάδας του σε έμψυχο δυναμικό προανήγγειλε ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Δημήτρης Μεϊδάνης σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ απέναντι στην Κόρινθο. 

 ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

"Είναι ειλημμένη απόφαση να έρθουν παίκτες στην ομάδα σε κάποιες καίριες θέσεις", είπε χαρακτηριστικά ο κόουτς των κιτρινόμαυρων, ο οποίος στάθηκε και στους τραυματισμούς που πλήττουν την ΑΕΚ.

Ακόμα, ο έμπειρος τεχνικός εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια της ομάδας του στη Γ' Εθνική λέγοντας πως παιχνίδι με το παιχνίδι η ΑΕΚ θα εμφανίζεται όλο και καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την Κόρινθο:

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Μια ομάδα γυμνασμένη που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα για το πως θα παρουσιαστούμε απέναντι στην Κόρινθο. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Δεν είχαμε συνοχή, δεν παίξαμε με δύναμη και με τη θέληση που απαιτείται για να πάρεις αποτέλεσμα σ' ένα εκτός έδρας παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος ισορροπήσαμε κάπως. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες να ξαναμπούμε στο ματς αλλά τελικά η Κόρινθος παίρνει μια δίκαιη νίκη. Καλή συνέχεια στην Κόρινθο. Εμείς πρέπει να ανασυνταχτούμε και μέσα από αυτές τις συνθήκες να βάλουμε το κεφάλι κάτω, να δουλέψουμε και να συνεχίσουμε αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα".

Για τη συνέχεια της ΑΕΚ:

"Η ομάδα μας είναι νεανική. Είναι μια ομάδα η οποία της οποίας τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν παραστάσεις από Γ' Εθνική. Πέρα από αυτό όμως είχαμε και κάποια προβλήματα τραυματισμών αλλά και απουσίες λόγω καρτών. Δεν έχουμε την συνοχή που χρειάζεται ένας προπονητής να δουλέψει. Κάθε Κυριακή από την πρώτη αγωνιστική έχουμε τα προβλήματα μας. Σιγά σιγά έρχονται όλοι. Είναι ειλημμένη απόφαση να έρθουν παίκτες στην ομάδα σε κάποιες καίριες θέσεις. Θα επιστρέψουν και οι τραυματίες και νομίζω ότι από την επόμενη εβδομάδα θα είμαστε καλύτεροι. Μιλάω στα παιδιά καθημερινά γιατί χρειάζονται και ψυχολογική υποστήριξη. Η κατηγορία απαιτεί προσήλωση σε όσα λέει ο προπονητής. Δυστυχώς δεν έχουν εμπεδώσει τα παιδιά αυτό που ζητάω στο 100% αλλά παιχνίδι με το παιχνίδι αυτό θα έρθει. Απολογισμό θα κάνουμε στο τέλος. Θέλουμε η ομάδα να παλεύει. Να μπαίνει στο γήπεδο και να τα δίνει όλα για να έχουμε μια αξιοπρεπή πορεία".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων