ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καψής: "Αδικούμε τους εαυτούς μας"

Για τα στοιχεία τα οποία θα πρέπει να βελτιώσει η ΑΕΚ Τρίπολης στο παιχνίδι της μίλησε ο Βαγγέλης Καψής, τονίζοντας πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δίνουν σε κάθε ματς το 100%.

 ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"O αντίπαλος μας ήταν καλύτερος και αυτό φάνηκε από την αρχή του αγώνα. Αν δεν είχαμε και σε καλή μέρα τον τερματοφύλακα μας τον Γιώργο Γεωργακόπουλο ίσως το σκορ να ήταν πιο μεγάλο!"

Η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Που πιστεύεις ότι οφείλεται αυτό;

"Από την αρχή ξέραμε ότι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι. Το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο βαθμό μέχρι τώρα πιστεύω οφείλεται στα λάθη που κάνουμε στον αγωνιστικό χώρο! Χωρίς να μειώνω κάποιους αξιόλογους παίκτες αντιπάλους! Ούτως ή άλλως σε αυτό το επίπεδο κερδίζει η ομάδα με τα λιγότερα λάθη".

Τι είναι αυτό που θα πρέπει να δουλέψετε στα επόμενα ματς;

"Σίγουρα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να δουλέψουμε πιο πολύ σε αυτά που μας λέει ο προπονητής. Να βγάλουμε ο καθένας το 100% των δυνατοτήτων του".

Ένα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις για τη συνέχεια;

"Το ξεκίνημα για μας δεν είναι καλό και αδικούμε τους εαυτούς μας γιατί θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάποιους βαθμούς. Τώρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό το ξεκίνημα και να κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό της ομάδας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων