ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Υπέταξε την ΑΕΚ Τρίπολης η Κόρινθος 2006

Η Κόρινθος 2006 ήταν καλύτερη σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ Τρίπολης κι έφτασε σε μια άνετη νίκη στην έδρα της.

 

 ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Οι γηπεδούχοι ήταν από το ξεκίνημα το "αφεντικό" στο ματς και έπειτα από αρκετές χαμένες ευκαιρίες κατάφεραν να προηγηθούν στο 22' με τον Παλιάτσο.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε μετά το 1-0, με την Κόρινθο να πιέζει ασφυκτικά την ΑΕΚ και να βρίσκει και 2ο τέρμα πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους με τον Ράπτη στο 45'.

Το 2-0 παρέμεινε ως το τέλος με τους γηπεδούχους πάντως να χάνουν αρκετές ευκαιρίες καθώς έπεσαν σ' έναν εξαιρετικό Γεωργακόπουλο που έκανε την καλύτερη του εμφάνιση με την ΑΕΚ έως σήμερα.

Κόρινθος 2006: Μάνος,Κωστόπουλος,Φίλης,Ντερτιλής, Δημητρίου, Σπετσι(90’ Κουϊμιλης),ΑγγελΌπουλος,( 57’ Γκουριώτης), Τσιριγώτης,Παλιάτσος ,Ράπτης , Γεωργίου(82’ Παπανικολάου).

ΑΕΚ Τρίπολης : Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος,(27’ Τσαλγιτζόπουλος Θ.) Κατής, Καψής, Καϊάφας, Κακιώνης (82’ Μπίσιας), Τκεσελασβίλι, ( 75’ Κολιόπουλος ) Αρδαμης, Ανδριανός, Κατσικαδάς, Τσαλγιτζόπουλος Γρ.(59’ Γκανάρας).

Τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου:

Αιολικός-Αχαρναϊκός 0-0

ΑΟ Νέας Αρτάκης-Παλληνιακός 1-2 (15′ Βεζιρτζόγλου / 35′ Κολοτούρος, 39′ Τρυφιάτης)

Παναρκαδικός-Κιθαιρών Καπαρελλίου 1-2 (51′ Τρέσα / 9′ Ευθυμίου, 67′ Πατσίλης)

Κόρινθος 2006-ΑΕΚ Τρίπολης 2-0 (23′ Παλιάτσιος, 45+ Ράπτης)

ΑΟ Υπάτου-Θύελλα Ραφήνας 0-1 (33′ Μπουντάκης)

ΑΣ Ρόδος-Αήττητος Σπάτων 2-0 (45+ Γιόνδης, 85′ Βουργουτζής)

Ρεπό: ΜΑΡΚΟ

Η επόμενη (5η) αγωνιστική

ΥΠΑΤΟΥ Α Ο – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006

ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΕΚ – ΑΣ ΡΟΔΟΣ

ΜΑΡΚΟ – ΑΙΟΛΙΚΟΣ

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ

Α.Ο. ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ – ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ Α.Ο – ΚΙΘΑΙΡΩΝ ΠΑΣ

Ρεπό: ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων