ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ-Μαρκό 0-2: Έχασε στα... πέναλτι

Η ΑΕΚ Τρίπολης, ηττήθηκε στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής σεζόν από τη Μαρκό με 0-2. Σπατάλησαν ένα ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι, που έχασαν από τη... βούλα.

 ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΟΚ

Άργησε να μπει στο ματς η ΑΕΚ, που έβλεπε τη φιλοξενούμενη ομάδα να παίρνει μέτρα στο γήπεδο από το ξεκίνημα και να φτάνει στην πρώτη φάση του αγώνα στο 16' μ'ένα σουτ του Σάμιου που μπλόκαρε ο Γεωργακόπουλος.

Η ομάδα της Αττικής συνέχιζε να ψάχνει το γκολ κι έφτασε πολύ κοντά στο να το βρει στο 22' όταν η άμυνα της ΑΕΚ δεν είχε καλή συνεννόηση σε μια φαινομενικά εύκολη φάση, με τον Χίσο να παίρνει μια κεφαλιά που πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 31' ένα ακόμα σουτ από πλευράς φιλοξενούμενων, απείλησε τον Γεωργακόπουλο, που πέρασε όμως ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, η Μαρκό βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 42', με τους Χίσο και Σάμιο να συνδυάζονται άψογα μέσα στην περιοχή και τον τελευταίο να πλασάρει για το 0-1.

Λίγο αργότερα, η ΑΕΚ απείλησε για πρώτη φορά στο παιχνίδι. Κόρνερ από τα δεξιά, με τον Αντωνιάδη να πιάνει την κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ για να κλείσει έτσι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ μπήκε με διάθεση να πιέσει. Για 5 λεπτά είχε το μομέντουμ και ο Πετρόπουλος κέρδισε πέναλτι στο 50' το οποίο δεν μετέτρεψε σε γκολ ο Καϊάφας.

Ο τερματοφύλακας Μπαλασάκης, μάντεψε σωστά, έπεσε στην δεξιά του γωνία κι έδιωξε σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ ανέβηκε για να ψάξει την ισοφάριση και μοιραία άφησε χώρους στη Μαρκό. Σε μια τέτοια αντεπίθεση στο 60' οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι από τον Καψή στο Σάμιο, το οποίο έκανε γκολ ο Χίσο για να γράψει το 2-0.

Μετά το δεύτερο τέρμα, ο ρυθμός πάγωσε ενώ η κούραση έκανε την εμφάνιση της στο γήπεδο για τους ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρξουν άλλες καλές στιγμές στο ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ Τρίπολης: Γεωργακόπουλος, Πετρόπουλος, Καττής, Αντωνιάδης, Καψής, Κακώνης, Τκεσελασβίλη , Καιάφας, Ανδριανός, Αρδάμης, Μάγγος.

Μαρκό: Μπαλασάκης, Γκριμέκης, Μανζλιάς, Σόφης, Τσακίρης, Αλεξίου, Φουκαράς, Γκεμίσης, Σάμιος,  Χίσο, Θέος.

To βίντεο:

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων