ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΕΚ Τρίπολης: Μαντινειακός και στο βάθος Μαρκό

Στο παρελθόν ανήκει το παιχνίδι της ΑΕΚ Τρίπολης απέναντι στον Αχαρναϊκό, για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής, στο οποίο γνώρισε την ήττα.

 

ΟΦΗΑΣΤΕΡΑΣ

Μια ήττα που μάλλον ήταν άδικη για τους κιτρινόμαυρους, καθώς στις τάξεις της ομάδας επικρατεί η άποψη πως η εμφάνιση απέναντι στον Αχαρναϊκό, άξιζε έναν βαθμό.

Ωστόσο, το πρώτο δείγμα από την εφετινή ΑΕΚ ήταν καλό καθώς στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα.

Περισσότερο την απειρία της πλήρωσε η ΑΕΚ απέναντι στον Αχαρναϊκό, καθώς η ομάδα του Δημήτρη Μεϊδάνη έβαλε δύσκολα στην ομάδα του Μενιδίου.

Βέβαια, χρόνος για χάσιμο δεν υπάρχει καθώς μεσοβδόμαδα υπάρχει ο αγώνας απέναντι στον Μαντινειακό για το Κύπελλο Αρκαδίας ενώ ακολουθεί το παιχνίδι απέναντι στον ΓΣ Μαρκό για τη δεύτερη αγωνιστική.

Για το ματς Κυπέλλου η προετοιμασία της ΑΕΚ ξεκίνησε το μεσημέρι της Δευτέρας (23/09) με τον Δημήτρη Μεϊδάνη να υπολογίζει και στους Τκεσελασβίλι και Καϊάφα που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στον Αχαρναϊκό.

Στο μέτωπο των τραυματιών, εκτός συνεχίζει να είναι ο Μάγγος. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον Μαντινειακό θα συνεχιστεί και την Τρίτη (24/09) ενώ στην ΑΕΚ θα συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά όλη την εβδομάδα ενόψει και της αναμέτρησης της Κυριακής (29/09) απέναντι στο Μαρκό.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων