ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γ’ Εθνική: "Κλειδώνουν" οι 9 όμιλοι για την περίοδο 2020-2021

Το περσινό φαινόμενο με 106 ομάδες συνολικά και τους 8 ομίλους αλλάζει λόγω της αύξησης των συλλόγων που θα πάρουν μέρος την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.
Με 135 ομάδες ήδη να έχουν δηλώσει συμμετοχή -ίσως αυξηθεί ο ο αριθμός- η ΕΠΟ ετοιμάζεται να προχωρήσει στη σχετική αναδιοργάνωση του πρωταθλήματος, καθώς είναι αξιοσημείωτο και εντυπωσιακό πως σχεδόν όλα τα νησιά έχουν εκπροσώπηση.
 
Με λίγα λόγια μην περιμένετε το ίδιο έργο με περσινό όταν για παράδειγμα στον 5ο όμιλο ήταν μαζί οι Ενώσεις Αθήνας και Πειραιά. Το πλάνο που σχεδιάζεται είναι να χωριστούν, σωστά, οι σύλλογοι κατά τον καταρτισμό των ομίλων ώστε να «κουμπώσει» ανά όμιλο σύνολο ομάδων που θα κυμαίνεται από 14-16.
 
Εξυπακούεται πως ο κρητικός όμιλος θα παραμείνει ως έχει με εκπροσώπηση από το συγκεκριμένο νησί, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως την προσεχή Παρασκευή είναι και το deadline για τους τριταθλητές των Ενώσεων να δηλώσουν συμμετοχή εφόσον υπάρξουν τυχόν αποχωρήσεις από πρωταθλητές και δευτεραθλητές των Ε.Π.Σ.
 
Και κάτι ακόμα: να μην ξεχνάμε πως την περασμένη σεζόν, κατά τον καταρτισμό των ομίλων, υπήρξε ομάδα που μπήκε από το παράθυρο ανεξάρτητα από το γεγονός πως δεν πήρε μέρος.
 
Το σκηνικό που συνέβη με τον Άρη Παλαιοχωρίου που τότε έπαιζε για… συγχώνευση με τον Ηρακλή, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί και φέτος. Κρατήστε ένα παράθυρο ανοιχτό μέχρι την τελευταία στιγμή για έξτρα προσθήκη, καθώς πλέον πλησιάζουμε στο φινάλε για το νέο χάρτη της Γ’ Εθνικής 2020-2021.
ΠΗΓΗ:Mikriliga.com

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων