ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κυριάκου: "Δυνατή ομάδα ο Παναρκαδικός - Αξίζαμε τη νίκη"

Ο τεχνικός του Κιθαιρώνα, Αγγελος Κυριάκου μίλησε στο a-s για τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναρκαδικό.

 Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

"Γνωρίζαμε ότι παίζαμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Νομίζω ότι κατεβήκαμε διαβασμένοι στο γήπεδο. Προσέξαμε πάρα πολύ συγκεκριμένους παίκτες που διαβάσαμε από το σκάουτιγνκ. Δώσαμε λίγο χώρο στον αντίπαλο και σίγουρα αυτή η νίκη ανήκει στα παιδιά που έδωσαν πραγματικά άριστα δείγματα τακτικής. Παίξαμε πάρα πολύ με τον χώρο. Εκμεταλλευτήκαμε την ταχύτητα των επιθετικών μας και φεύγουμε από αυτή την έδρα όχι τυχαία. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Κάναμε σημαντικές φάσεις και είχαμε και δοκάρια.

Αυτή η νίκη μας αξίζει 100%. Ομως επειδή είναι ένα πρωτάθλημα αμφίρροπο, δύσκολο και οι ομάδες παρουσιάζονται σε κάθε αγώνα διαφορετικές, σήμερα κάναμε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Οι τρεις βαθμοί νομίζω πως είναι δίκαιοι για εμάς. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας σ' ένα συγκλονιστικό και δύσκολο πρωτάθλημα".

Για τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας:

"Θα πω ότι είμαστε μία ομάδα με φιλοσοφία. Φάνηκε αυτό σήμερα. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, παίζαμε σωστά από τις άκρες. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Εχουμε συγκεκριμένους παίκτες και ρόλους μέσα στην ομάδα. Εχουμε αρχές και φαίνεται αυτό  στο παιχνίδι μας. Δεν παίζουμε τυχαία. Δείξαμε πίστη. Στα προηγούμενα παιχνίδια, ειδικά στο τελευταίο με τη Ρόδο, για 60' κοιτάξαμε τον αντίπαλο στα μάτια. Είχαμε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες όταν το παιχνίδι ήταν 0-0. 

Ολη αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ. Ολα τα παιδιά ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση. Εκμεταλλευτήκαμε το γεγονός ότι εδώ η αντίπαλη ομάδα, ο Παναρκαδικός είχε μέσα στην εβδομάδα ένα παιχνίδι Κυπέλλου που ίσως τους αποσυντόνισε το μυαλό. Ο Παναρκαδικός είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, γιατί προερχόταν και από σημαντικά αποτελέσματα. Εμείς δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Είμαστε δύο προπονητές, νέοι άνθρωποι. Πιστεύουμε πάρα πολύ σε αυτό που δουλεύουμε. Εχουμε πολύ μεγάλη ταχύτητα σαν ομάδα. Εχουμε καλή οργάνωση παιχνιδιού κι αυτό φαίνεται. Προσπαθούμε να παράγουμε ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναρκαδικός έχασε κι αυτός σημαντικές ευκαιρίες. Θεωρώ όμως ότι στο δεύτερο ημίχρονο τον εγκλωβίσαμε με την τακτική μας. Με τις τόσες ευκαιρίες που κάναμε ίσως και το σκορ να είναι μικρό για εμάς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων