ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κόλλησαν στο μηδέν Παναρκαδικός και Εθνικός

Σ' ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας Παναρκαδικός και Εθνικός έμειναν στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση που έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου (14/09) στο γήπεδο του Παναρκαδικού.

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν ορεξάτοι το παιχνίδι και είχαν κυριαρχήσει χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να απειλήσουν τον Παναρκαδικό που αμυνόταν σωστά.

Οι πράσινοι μετά το νωθρό ξεκίνημα πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να απειλήσουν με τον Γιουκούδη στο 18', η κεφαλιά του όμως έπειτα από σέντρα του Τσιώλη πέρασε αρκετά άουτ.

Οι κυανόλευκοι του Εθνικού απάντησαν στις ευκαιρίες στο 27΄μ' ένα μακρινό σουτ του Πολίτη που πέρασε άουτ.

Στο 34' ο Στρέμπας έπιασε την κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Διαμαντόπουλου, χωρίς ωστόσο να βρει τον στόχο ενώ λίγο αργότερα, στο 39' ο Γιουκούδης με κεφαλιά σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ από τον βοηθό Τριανταφύλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε αισθητά με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν κάποια καλή ευκαιρία μέχρι το 79', όπου ο Παναρκαδικός άγγιξε το γκολ.

Η μπάλα έφτασε στα πόδια του Τσιώλη, από κόντρα και από το ύψος της μεγάλης περιοχής το ψηλοκρεμαστό σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Με τη συμπλήρωση 90΄λεπτών, ο Στρέμπας είχε επίσης ακόμα μια καλή στιγμή με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ, που σταμάτησε στον τερματοφύλακα του Εθνικού.

 

Παναρκαδικός (Στάικος): Ζαχάρης, Διαμαντόπουλος, Μπινιώρης, Στασινόπουλος, Γκατιάγκα, Καπετανάκης, Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Τρέσα, Αντωνόπουλος 

Αγωνίστηκαν και οι: Δαύρος, Καρούσος, Μπαρδός, Ντουντούμης, Νάνος, Κοντογιαννόπουλος, Κοπρένκα, Κρεμμύδας, Μίτο, Μαχαιρίδης

Εθνικός (Τερεζόπουλος): Βουτσινάς, Κούρτι, Φιλιππαίος, Ευαγγέλου, Μακροστέργιος, Κέφη, Σαραντόπουλος, Μπαλούρδος, Γραμματικόπουλος, Πολίτης, Κοντός

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων