ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μεϊδάνης: "Περιμένω προσθήκες, δεμένοι θα ανταπεξέλθουμε στον Γολγοθά"

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης, Δημήτρης Μεϊδάνης μίλησε στον Radio Arcadia 93.8 για την κλήρωση της ομάδας του στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Παραδέχτηκε το δύσκολο έργο που έχει ο ομάδα του ενώ υποστήριξε πως με τις επιστροφές αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν η ΑΕΚ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.

Εκανε λόγο για ερασιτεχνισμό στη δομή του πρωταθλήματος ενώ τόνισε πως μόνο δεμένοι Διοίκηση, παίκτες και προπονητικό επιτελείο μπορούν να καταφέρουν κάτι καλό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Οι πρώτες εντυπώσεις από την κλήρωση:

"Ξεκινάμε μ' ένα εκτός έδρας ματς, το πρώτο μας στη Γ' Εθνική που είναι δύσκολο, ωστόσο το πρόγραμμα στο ξεκίνημα είναι καλό για μας. Για το παιχνίδι με τον Αχαρναϊκό πιστεύω ότι θα ανταποκριθούμε στις δυσκολίες για να πάρουμε κάτι θετικό".

Έχετε παρακολουθήσει τους αντιπάλους σας:

"Από τι στιγμή που μάθαμε ότι δεν θα είμαστε στον όμιλο που περιμέναμε με τις γειτονικές ομάδες, έχω βάλει κάποιους ανθρώπους να συλλέξουν κάποιες πληροφορίες για τους αντιπάλους μας. Αν οι αντίπαλοι δώσουν κάποια φιλικά μέχρι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα προσπαθήσω να τα παρακολουθήσω από κοντά για να διαμορφώσω ο ίδιος μια άποψη. Μάλιστα, σήμερα θέλω να δω ένα φιλικού ενός εκ των αντιπάλων μας".

Για το αν θα υπάρξουν άλλα φιλικά για την ΑΕΚ:

"Θέλω να ηρεμήσω την ομάδα αυτό το Σαββατοκύριακο και από αγωνιστική άποψη, γιατί αυτή η εβδομάδα θα είναι η τελευταία που θα έχει επιβάρυνση. Οσον αφορά, κάποιους τραυματισμούς που είχαμε, θεωρώ πως από την ερχόμενη εβδομάδα όλοι οι ποδοσφαιριστές θα είναι ετοιμοπόλεμοι για να μπούμε στο εβδομαδιαίο πρόγραμμά πια με βάση τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι στα δύο τελευταία φιλικά η ομάδα έδειξε πως είναι σε καλό επίπεδο. Περιμένω και κάποιους τραυματίες αλλά και κάποιες προσθήκες ακόμα για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στον Γολγοθά της Γ' Εθνικής".

Για το αν επηρεάστηκε η ΑΕΚ από το αβέβαιο κλίμα των προηγούμενων ημερών:

"Υπήρξε ένα "ταρακούνημα". Ωστόσο, είμαστε όλοι υπεύθυνοι και προσπαθούσαμε με το καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, να συζητήσουμε στα αποδυτήρια για κάθε ενδεχόμενο. Δεν επηρεάστηκαν ούτε οι προπονήσεις μας, ούτε και τα φιλικά μας παιχνίδια. Οποια και να ήταν η απόφαση εμείς θα συνεχίζαμε με το κεφάλι χαμηλά τη δουλειά μας. Είναι μεγάλη κουβέντα αυτή, αλλά το σωστό είναι αυτά τα πράγματα να μην γίνονται την τελευταία στιγμή. Κι εμείς και ο Παναρκαδικός θα είμαστε αντάξιοι των προσδοκιών. Για εμάς είναι η πρώτη μας χρονιά και θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη όπως φαντάζεστε. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και θα δώσουμε τα πάντα γι' αυτό. Ξεκινάμε με ένα εκτός έδρας ματς και αυτό είναι κατά κάποιο τρόπο ένα μειονέκτημα, ενώ ο Παναρκαδικός ξεκινά στο γήπεδό του, κάτι που είναι θετικό γι' αυτούς".

Για το πρόγραμμα που είναι πιεστικό με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές:

"Είναι ένα σοβαρό πρόβλημα.Θεωρώ πως για να "επιβιώσεις" χρειάζεσαι ένα ρόστερ μεγαλύτερο από εκείνο που φανταζόμασταν, καθώς θα υπάρξουν και οι τραυματισμοί και οι τιμωρίες. Είναι πρόχειρα σχεδιασμένο το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αρκετός επαγγελματισμός. Επρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη υποστήριξη στις Διοικήσεις αλλά και στους προπονητές για να δουλέψουμε σωστότερα. Θεωρώ ότι μας έχουν λίγο στο περιθώριο. Δεν υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που θα μπορέσουν να αξιολογήσουν κάποιες καταστάσεις για να κυλήσει ομαλά η χρονιά. Η Γ' Εθνική για κάποια παιδιά είναι σκαλοπάτι για να κάνουν κάτι παραπάνω. Δεν νομίζω ότι γίνεται κατανοητό αυτό. Ισως θέλουν να μας δώσουν κάποια μηνύματα".

Για το αν επηρεάζεται η ΑΕΚ από εξωαγωνιστικά:

 

"Οσο είμαστε δεμένοι σαν ομάδα δεν επηρεαζόμαστε από τέτοιες καταστάσεις. Οσο μπορούμε να κρατάμε τα παιδιά σε εγρήγορση ώστε να δουλεύουν για έναν κοινό σκοπό. Πρέπει να έχουμε στόχο για να ανταπεξέλθουμε στις πολλές δυσκολίες. Εκπροσωπούμε την Αρκαδία και δουλεύουμε πρωί απόγευμα για το καλύτερο αποτέλεσμα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων