ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κολιόπουλος στο a-s: "Δεν είναι λογικό αυτό που συμβαίνει"

Ο Κολιόπουλος, μιλώντας στο a-s, στάθηκε στην αδικία που συμβαίνει με τον καταρτισμό των ομίλων. Αναφέρθηκε στον προγραμματισμό που έκαναν οι ομάδες της Αρκαδίας και στα πολύ παραπάνω έξοδα που προκύπτουν από το πως έχουν σχηματιστεί οι όμιλοι.

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

"Στην φάση που είμαστε κι εγώ κι οι συμπαίκτες μου κοιτάμε να προπονηθούμε και να κάνουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας ώστε να καταφέρουμε να είμαστε όλο και πιο έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Εγώ βέβαια είμαι σε φάση αποθεραπείας καθώς δεν έχω ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισα από το φιλικό με τον Ερμή Κιβερίου.

Σίγουρα όμως καταλαβαίνουμε ότι η ομάδα μας όπως και αυτή του Παναρκαδικού είναι σε μια δύσκολη κατάσταση καθώς δεν έχει αποφασιστεί αν θα συμμετέχουν στο καινούριο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ολο αυτό γιατί είχαν κάνει τον προγραμματισμό τους και ξαφνικά βρέθηκαν σε μια διαφορετική θέση, αυτή του να συμμετέχουν σε έναν άλλο όμιλο απ’ αυτόν που ήταν να συμμετέχουν με μεγαλύτερα έξοδα μεγαλύτερες μετακινήσεις.

Συνεπώς είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα καθώς θα πρέπει να κάνουν έναν διαφορετικό οικονομικό προϋπολογισμό μεγαλύτερο αυτού που είχαν προγραμματίσει και να δούνε αν μπορούν να αντέξουν αυτήν την έξτρα οικονομική επιβάρυνση.

Βέβαια εμείς σαν παίκτες δεν πρέπει να επηρεαστούμε από αυτό και να συνεχίσουμε να προπονούμαστε όπως και κάνουμε ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο που θέλουν οι προπονητές μας.

Από την πλευρά μας ελπίζουμε ο πρόεδρος και η διοίκηση να καταφέρουν να βρουν μια λύση ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να συμμετάσχει στη Γ’ εθνική. Το ίδιο ελπίζω και για την ομάδα του Παναρκαδικού.

Σίγουρα πιστεύω ότι δεν είναι δυνατόν να αλλάξει κάτι με τον καταρτισμό των ομίλων καθώς και ότι δεν είναι λογικό οι ομάδες της Αρκαδίας να μην συμμετέχουν στον όμιλο της Πελοποννήσου.

Δεν καταλαβαίνω με ποια κριτήρια η ΕΠΟ αποφάσισε να μας συμπεριλάβει σε έναν άλλο όμιλο πλην αυτού που ανήκαμε.

Σίγουρα πάντως τα κριτήρια δεν πρέπει να ήταν τα γεωγραφικά όπως θα έπρεπε.

Εκτός κι αν στην ΕΠΟ δεν γνωρίζουν ότι η γεωγραφική θέση της Αρκαδίας βρίσκεται στο κέντρο της Πελοποννήσου.

Όπως και να έχει αποφάσισαν χωρίς να σκεφτούν την γεωγραφική θέση των ομάδων μας αγνοώντας αν έχουν ή όχι την δυνατότητα να αντέξουν αυτό το οικονομικό βάρος της συμμετοχής σε έναν άλλο όμιλο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων