ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παναρκαδικός "έδιωξε" τον Αντωνόπουλο!

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναργειακού αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Αντωνόπουλος!

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΗΣ

Ο Παναρκαδικός επικράτησε του Παναργειακού με 2-1 για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και ουσιαστικά έθεσε εκτός στόχου την ομάδα του Άργους.

Μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης, οι οπαδοί τον φιλοξενούμενων εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για το αποτέλεσμα με κύριο αποδέκτη των διαμαρτυριών τον Γιώργο Αντωνόπουλο, όπως σας ενημέρωσε πρώτο το a-s.

Ετσι, το μεσημέρι της Δευτέρας, οι διοίκηση των "λύκων" έλυσε τη συνεργασία της με τον Γιώργο Αντωνόπουλο παρά το γεγονός ότι αναγνώρισε ότι το έργο του κρίνεται επιτυχημένο στην ανακοίνωση της.

Αναλυτικά:

"Ο Παναργειακός προχώρησε στη λυση της συνεργασίας με τον Γιώργο Αντωνόπουλο. "Μετά από συνάντηση του Δ.Σ. της ομάδας μας με τον Γιώργο Αντωνόπουλο, αποφασίστηκε η λύση της συνεργασίας μας.
Το έργο του Γιώργου Αντωνόπουλου κρίνεται επιτυχημένο με βάση τον προγραμματισμό που έγινε το καλοκαίρι του 2018.
Ο Παναργειακος τον ευχαριστεί για την έως τώρα συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων