ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός: Δεύτερος βαθμός "χρυσάφι" κόντρα σε όλους και σε όλα!

Ο Παναρκαδικός αναδείχθηκε ισόπαλος με την Ένωση Ερμιονίδας στο γήπεδο του με γκολ στις καθυστερήσεις. Δεύτερη φορά για φέτος. Μάλιστα οι πράσινοι το έκαναν κόντρα σε όλους και σε όλα...

 

ΑΕΚΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Διαιτητής Σαφαρίκας, αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι στους πράσινους με το σκορ στο 0-1. 

Ο Παναρκαδικός επέμεινε και τελικά με τον Βίνιεβιτς πέτυχε στο 92' το γκολ της ισοφάρισης όμως.

Ωστόσο, και πάλι ο διαιτητής Σαφαρίκας αποφάσισε  να δώσει μόλις 4 λεπτά καθυστερήσεων, χρόνος που δεν ανταποκρίνεται επουδενί στην πραγματικότητα. 

Είναι η δεύτερη φορά εφέτος που ο Παναρκαδικός τα καταφέρνει κόντρα σε τουλάχιστον... κακή διαιτησία.

Κόντρα στον Μανδραϊκό, οι πράσινοι κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 αλλά οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις όμως του διαιτητή είχαν ως αποτέλεσμα να εκνευρίσουν τους ποδοσφαιριστές του Αντώνη Μαυρέα. 

Αποβλήθηκε πρώτα ο Σεντεμέντες και έπειτα ο Καναβέτας στη φάση του ανύπαρκτου πέναλτι με το οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι. 

Και πάλι όμως με πείσμα οι ποδοσφαιριστές του Παναρκαδικού κέρδισαν πέναλτι στις καθυστερήσεις και να σώσουν την παρτίδα.

Ως πότε όμως; Ο Παναρκαδικός παλεύει για την σωτηρία του και δεν μπορεί να του στερήσουν κι άλλους πολύτιμους βαθμούς...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων