ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κέρδισε και τον Πάμισο η Καλαμάτα

Το μεσημέρι της Δευτέρας (19/11) ολοκληρώθηκε η αναμέτρησης του Πάμισου απέναντι στην Καλαμάτα η οποία διεκόπη στο 22ο λεπτό της συνάντησης με το σκορ να είναι στο 0-0.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Η πρωτοπόρος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής, Καλαμάτα, άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης (και συνολικά 24ο) με κοντινή προβολή του Μίνγκα.

Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με το 0-1 να παραμένει ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Την ίδια πίεση άσκησαν και στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Μάρκοβιτς ωστόσο στο 51' και στο 71' να μην μπορεί να σκοράρει.

Όσο το εύθραυστο 0-1 παρέμενε ο Πάμισος ανέβηκε αναζητώντας το γκολ της ισοφάρισης με κύριο επιθετικό εκφραστή τον Ρήγα αλλά τελικά η Καλαμάτα κλείδωσε τη νίκη στο 84' με αυτογκόλ του Μάραντου.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων