ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο χάρτης της Γ' Εθνικής

Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να καθορίσει τους ομίλους της φετινής Γ' Εθνικής η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

 

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξουν σημαντικές διαφοροποιήσεις όσον αφορά στο διαχωρισμό των ομάδων με γεωγραφικά κριτήρια και οι όμιλοι θα είναι όπως στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε.

Στον 5ο λοιπόν όμιλο θα βρεθεί ο Παναρκαδικός ως μοναδικός εκπρόσωπος της Αρκαδίας, μιας και ο πρωταθλητής της Α' κατηγορίας Πανθυρεατικός δεν υπόβαλε δήλωση συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Από την περσινή χρονιά, οι ομάδες που παρέμειναν στην κατηγορία είναι: Διαγόρας Westenergy (Αχαΐα), Αστέρας Βλαχιώτη (Λακωνία), Πανηλειακός (Ηλεία), Αστέρας Αμαλιάδας (Ηλεία), Καλαμάτα (Μεσσηνία), Παναρκαδικός (Αρκαδία), ΠΑΟ Βάρδας (Ηλεία).

Από τη Football League υποβιβάστηκε ο Παναιγιάλειος (Αχαΐα), ενώ την άνοδό τους κέρδισαν οι :Πανμοβριακός (Αχαΐα), ΑΕ Πελλάνας (Λακωνία), Νίκη Τραγανού (Ηλεία), Πάμισος Μεσσήνης (Μεσσηνία), ΑΟ Κατασταρίου (Ζάκυνθος), ΑΟ Εικοσιμίας  (Κεφαλλονιά-Ιθάκη).

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων