ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον Παναργειακό ο Συρεγγέλας

Τη φανέλα του Παναργειακού, με τη μορφή δανεισμού από τον ΑΣΤΕΡΑ, θα φοράει τη νέα σεζόν ο νεαρός επιθετικός Όμηρος Συρεγγέλας.

 

 

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

ΠΑΟΚ ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Η ομάδα μας  ανακοινώνει  την έναρξη  Όμηρου  Συρεγγέλα (γεννηθείς   4.7.1997),  από την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε με τον Παναρκαδικό στη Γ εθνική (16 συμ. 3γκολ) .συνεργασίας, με την μορφή δανεισμού για ένα έτος, του επιθετικού 

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ποδοσφαιριστής αν και είχε προτάσεις από ομάδες τις Football League, μέτρησε η επιθυμία του να αγωνιστεί στην ομάδα της πόλης του, τον Παναργειακό.

 

Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και τους  εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

 

Το Δ.Σ. του Παναργειακού νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την ομάδα του Αστέρα Τρίπολης για την παραχώρηση του παίκτη και να της ευχηθεί μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

 

Την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 και ωρα  18:00 στο γήπεδο Κουτσοποδίου, η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την ομάδα του ΠΑΣ Κόρινθος.

 

Το φιλικό διεξάγεται στο γήπεδο Κουτσοποδίου, λόγο συντήρησης του γηπέδου στο Δ.Α.Κ. Άργους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων