ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δύσκολα και για Πανθυρεατικό!

Πολύ δύσκολα, θα δούμε στη Γ' Εθνική τον Πρωταθλητή Αρκαδίας για τη σεζόν 2017-18, Πανθυρεατικό. Διαβάστε το ρεπορτάζ του arcadiasports.gr.

 

Χιμπέρνιαν ΑΣΤΕΡΑΣ

Μέχρι το τέλος του Ιουλίου, θα συγκληθεί γενική συνέλευση στην ομάδα του Άστρους όπου θα παρθούν αποφάσεις για όσα ζητήματα έχουν προκύψει.

Φυσικά, κύριο θέμα προς συζήτηση θα είναι η συμμετοχή της ομάδας στην Γ' Εθνική από την ερχόμενη σεζόν, μιας και έχει δικαίωμα συμμετοχής ως Πρωταθλήτρια Αρκαδίας την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του a-s, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί στην Τρίτη Εθνική ο Πανθυρεατικός.

Οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί και όχι διάθεσης των ανθρώπων που τρέχουν την ομάδα.

Υπαρκτό, πια το σενάριο να μην εκπροσωπηθεί ο νομός Αρκαδίας στην Γ' Εθνική την ερχόμενη σεζόν καθώς οριακή είναι και η κατάσταση στον Παναρκαδικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων