ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συμφώνησε με Πούτση η Ερμιονίδα

Σε συμφωνία με τον άλλοτε ποδοσφαιριστή του Παναρκαδικού, Θοδωρή Πούτση, ήρθε η ομάδα της Ερμιονίδας όπως έκανε γνωστό με την ανακοίνωσε που εξέδωσε.

 

Αναλυτικά:

"Η Ενωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Θοδωρή Πούτση . Είναι γεννημένος 3/11/1992 αγωνίζεται στην θέση του μεσοεπιθετικού.

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τον Ιωνικό Νίκαιας την περίοδο 2011-2012 και την μεταγραφική χειμερινή περίοδο του 2012 μετακομίζει στην ομάδα της Καλαμάτας όπου θα μείνει για τρία χρόνια μέχρι το καλοκαίρι του 2014 κάνοντας 53 συμμετοχές και πετυχαίνοντας εννέα τέρματα. Το καλοκαίρι του 2014 μετακομίζει στον Παναργειακό όπου σε 26 αγώνες θα πετύχει πέντε γκολ. Το καλοκαίρι του 2015 ο Α.Ο. Λουτράκι θα είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός στον οποίο θα μείνει μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο αγωνιζόμενος σε 4 αγώνες και επιστρέφει εκ νέου στον Παναργειακό όπου θα μείνει μέχρι την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου του 2017 αγωνιζόμενος σε 29 αγώνες πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ. Επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός είναι ο Παναρκαδικός με τον οποίο σε 13 αγώνες θα πετύχει ένα γκολ. Το καλοκαίρι του 2017 επιστρέφει για Τρίτη φορά στον Παναργειακό με τον οποίο σε 19 αγώνες θα πετύχει ένα γκολ».

 

 

Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων