ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Διέλυσε τον Παλληξουριακό με 5-0 ο Παναρκαδικός!

Σ' 'ενα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον ο Παναρκαδικός επικράτησε εύκολα του Παλληξουριακού με 5-0 και έκλεισε με νίκη τις εντός έδρας αναμετρήσεις για την σεζόν 2017-18.

 

Ελλάδα Αίγυπτος

Ο Παναρκαδικός είχε τον έλεγχο με το ξεκίνημα της αναμέτρησης και μόλις στο 2ο λεπτό απείλησε για πρώτη φορά στο ματς με σουτ του Γιουκούδη.

Στο 11΄ο Καδάς απείλησε για δεύτερη φορά τον Σκαματζούρα μ' ένα σουτ έξω από την περιοχή. 

Ακολούθησε παιχνίδι κυκλοφορίας για τους γηπεδούχους για να έρθει το εφιαλτικό για τον Παλληξουριακό 5λεπτο από το 21' ως το 26'.

Αρχικά, στο 21ο λεπτό ο Γιουκούδης με προβολή έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα έπειτα από σέντρα του Μπαξεβάνου ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λυμπερόπουλου έπειτα από σέντρα του Καδά.

Το 1-0 άνοιξε την όρεξη των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Αντωνόπουλου με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να βρίσκει το δοκάρι με ψηλοκρεμαστό πλασέ στο επόμενο λεπτό ενώ στο 26' ο Σκαματζούρας πραγματοποίησε σπουδαία διπλή επέμβαση αρχικά σε σουτ του Άσσεν και στην συνέχεια του Μπούτα.

Στο 33' ο Νάτσης διπλασίασε τα τέρματα του Παναρκαδικού έπειτα από συνεργασία με τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο για να ολοκληρώσει ένα ονειρικό ημίχρονο για τον Παναρκαδικό.

Με το πόδι πατημένο στο γκάζι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Παναρκαδικός και μόλις 7 λεπτά μετά το ξεκίνημα ο Ευαγγέλου με κοντινό πλασέ έπειτα από ασταθή απόκρουση του Σκαματζούρα έγραψε το 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα, στο 54' ο Νίκος Λυμπερόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αισθητά με τον Παναρκαδικό να έχει πάντως μια ακόμα πολύ καλή ευκαιρία με τον Γιουκούδη όμως να μην μπορεί να νικήσει τον Σκαματζούρα από θέση τετ-α-τετ στο 74'.

Το τελικό 5-0 έγραψε από κοντά ο Συρεγγέλας έπειτα από ασσίστ του Λουκόντζια.

Παναρκαδικός:  Χότζις, 'Ασσεν, Μπούτας, Νάνος, Μπαξεβάνος, Κυριακόπουλος, Γιουκούδης, Καδάς, Ευαγγέλου, Λυμπερόπουλος Ν, Νάτσης.

Αγωνίστηκαν και οι: Λουκόντζια, Καπετανάκης, Συρεγγέλας, Τσιώλης.

Παλληξουριακός: Σκαματζούρας, Καρπάτος, Πολυδωράτος, Ζερβός, Λυχούδης, Κομητάς, Βαλέντης, Πολλάκης, Μπράτι, Μπαλάσκας, Αραβαντινός.

 

Αγωνίστηκαν και οι: Αντωνάτος Ε, Καπάτος, Βαλέντης Α, Αντωνάτος Η.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων