ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νενεκούμης: "Προσπαθούμε πολύ παρά τα προβλήματα μας"

Στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" του Radio Arcadia 93.8 μίλησε ο τεχνικός του Λεωνιδίου, Γιάννης Νενεκούμης μιλώντας για τον πρώτο βαθμό της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αρκαδίας.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ειμαστε πολύ χαρούμενοι για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα της ομάδας. Θα μπορούσαμε να πάρουμε και την πρώτη μας νίκη αλλά μας χαροποιεί και η ισοπαλία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους".

Δεν έχετε βαθμολογικό κίνητρο αλλά η ομάδα σας παίζει καλό ποδόσφαιρο απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους:

"Κατα διαστήματα παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και δύσκολες έδρες έχουμε σταθεί αξιοπρεπώς. Οπως για παράδειγμα στην Καλαμάτα που κάναμε εξαιρετική εμφάνιση και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει 1 βαθμό. Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια με την Αχαϊκή αλλά και τον Αστέρα Βλαχιώτη. Μας λείπει όμως το αποτέλεσμα. Είμαστε μια νεανική ομάδα που μας λείπει η εμπειρία. Κάνουμε κάποια λάθη τα οποία δεν συγχωρούνται από τους αντιπάλους μας και συχνά δεχόμαστε γκολ από αυτά".

Κάνατε αλλαγές στην ενδεκάδα σας στον αγώνα απέναντι στον Παλληξουριακό. Σχετίζεται αυτό με τον ημιτελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας απέναντι στον Πανθυρεατικό;

"Οχι. Μπήκαμε να παίξουμε στο 100% με όσους ποδοσφαιριστές είχαμε διαθέσιμους. Δυστυχώς έχουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών. Θα μας λείψουν και αρκετοί ποδοσφαιριστές στον πρώτο ημιτελικό. Υπάρχουν και προσωπικά προβλήματα ποδοσφαιριστών που δεν έχουν την δυνατότητα να  βρίσκονται κοντά στην ομάδα μεσοβδόμαδα λόγω υποχρεώσεων. Το τελευταίο διάστημα δεν λειτουργούμε όπως θα ήθελα να λειτουργεί η ομάδα γιατί μαζευόμαστε όλοι μαζί τις Παρασκευές καθώς έχουμε και φοιτητές και κάποιους που εργάζονται εκτός νομού και αυτό επηρεάζει την ομάδα".

Υπάρχει φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 5ο όμιλο;

"Από αυτά που έχω δει μέχρι στιγμής θεωρώ ότι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης είναι ο Αστέρας Αμαλιάδας και ακολουθεί ο Αστέρας Βλαχιώτη ο οποίος έχει αποδυναμωθεί. Είχε καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές στον πρώτο γύρο που έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κάτι το οποίο έλεγαν οι περισσότεροι προπονητές. Εχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα αλλά νομίζω ότι οι δύο αυτές ομάδες θα κονταροχτυπηθούν για την πρωτιά στον όμιλο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων