ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λεωνίδιο: " Δε θα κατέβουμε στο πρωτάθλημα"

Μετά την έντονη αντίδραση του Παναρκαδικού στα σενάρια συμμετοχής των ομάδων της Αρκαδίας σε όμιλο με ομάδες από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα, την Τρίτη 12/9 ήρθε η σειρά του Λεωνιδίου να προβεί σε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, απειλώντας ότι δε θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα.

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

 Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. της ομάδας της Νότιας Κυνουρίας αναφέρει τα εξής: " Εν αναμονή της απόφασης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής, το Δ.Σ. του Λεωνιδίου έκανε με τη σειρά του γνωστό ότι σε περίπτωση που συμπεριληφθεί η ομάδα σε όμιλο με νησιωτικές ομάδες θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε το Δ.Σ. του Λεωνιδίου: " Ο Αθλητικός Σύλλογος Λεωνιδίου "ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟΝ" μετά τις πρόσφατες διαρροές στα ΜΜΕ που αφορούν στον καταρτισμό των ομίλων της Γ' Εθνικής συγκάλεσε έκτακτο Δ.Σ. σήμερα Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στο οποίο ελήφθη ομόφωνη απόφαση για αποχώρηση της ομάδας μας από το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την συμπεριλάβει στον όμιλο με τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων