ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μανιατάκος στον Arcadia 93.8: "Όσο υπάρχω, ο Αστέρας Βλαχιώτη θα είναι στα... σαλόνια"

Ο πρόεδρος του Αστέρα Βλαχιώτη, Δημήτρης Μανιατάκος μίλησε στον Radio Arcadia 93.8 για τους στόχους της ομάδας, το παρελθόν της αλλά και για τον κόσμο.

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

ΑΣΤΕΡΑΣ Λαμία

 

 

Για την Γ' Εθνική: "Είναι γεγονός πως συμμετέχουμε για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική. Θέλουμε να δώσουμε το στίγμα μας. Ανεβήκαμε για να μείνουμε για πολλά χρόνια. Οι μεταγραφές που έχουν γίνει είναι αρκετές και θα γίνουν κι άλλες".

Για τους στόχους της ομάδας: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε κοντά στον στόχο της ανόδου. Ο στόχος μας είναι ο πρωταθλητισμός γιατί επιβάλλεται για να μείνουμε στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα αν και εφόσον είμαστε κοντά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση για την Β’ Εθνική.

Εμείς προετοιμάζουμε την ομάδα για να είναι έτοιμη στο πρωτάθλημα. Σίγουρα η ΕΠΟ έτσι όπως τα έχει κάνει γι’ άλλη μία χρόνια, κάνει δυσκολότερο το έργο των ομάδων. Όμως επειδή έχουμε εμπλακεί σ’ αυτή τη διαδικασία προσπαθούμε για το καλύτερο. Εμείς έχουμε θέσει ως στόχο τον πρωταθλητισμό και αν μας βγει θα κάνουμε την υπέρβαση τον Δεκέμβρη, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον στόχο μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, θα είμαστε στον όμιλο της Πελοποννήσου μαζί με ιστορικές ομάδες, όπως η Καλαμάτα, ο Αστέρας Αμαλιάδας, Αχαϊκή κι άλλες που έχουν ιστορία στο ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Όσον αφορά για το μπάτζετ σίγουρα είναι υψηλό και θα ανέβει κι άλλο στη συνέχεια αν πάμε καλά".

Για την στήριξη του κόσμου: "Μέχρι τώρα ο κόσμος δεν είναι κοντά στην ομάδα. Δείχνει να έχει μία τάση να μας πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έχω μάθει να λέω τα πράγματα όπως είναι. Εγώ είμαι από άλλο χωριό, όμως ανήκουμε σ’ έναν ευρύτερο Δήμο και αποφάσισα να βοηθήσω μία ιστορική ομάδα. Από εκεί και πέρα, η ανταπόκριση που θα περίμεναν να υπάρχει σαν πρώτη φορά δεν υπάρχει. Και είναι ξεκάθαρο αυτό. Αποφάσισα τις τελευταίες ημέρες ότι θα ξανά αντεπεξέλθω μόνος μου, δεν μ' ενδιαφέρει, όποιος και να έρθει. Είναι ηθικό το θέμα. Πιστεύω ότι ο καλός ο κόσμος θα ανταποκριθεί σ’ αυτή την προσπάθεια. Όσον αφορά γι’ αυτούς που φωνάζουν και συμμετέχουν σε λόγια καφενείου είναι αυτοί οι οποίοι όλα τα προηγούμενα χρόνια είχαν τον Αστέρα σε μια κατάσταση φθοράς.

Ανάμεσα στην έκτη και την δέκατη θέση του τοπικού πρωταθλήματος. Πήγαιναν να παίξουν αγώνες με τα αγροτικά αυτοκίνητα. Η ομάδα δεν πρόκειται να ξαναπάει σε τέτοια κατάσταση. Είναι στα σαλόνια και θα παραμείνει. Όσο υπάρχω θα στηρίξω αυτή την ομάδα. Αυτοί που λένε τα διάφορα ανήκουν στο παρελθόν και δεν έχουν καμία τύχη πλέον σ’ αυτή την οικογένεια που λέγεται Αστέρας Βλαχιώτη".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων