ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Συνεδρίαση στον Αστέρα Αμαλιάδας

Συνεδρίασε στις (17/7/) το Δ.Σ του Αστέρα Αμαλιάδας με θέμα την οργάνωση της ομάδας για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν οικονομικά και χορηγικά θέματα καθώς και η ημερομηνία που θα ξεκινήσει η προετοιμασία του συλλόγου.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:

 "Συνεκλήθη το Δ.Σ. του συλλόγου

Με πλήρη σύνθεση συνεκλήθη και συνεδρίασε το Δ.Σ. του AO Αστέρας Αμαλιάδας. Παρόντα ήταν όλα τα μέλη, μεταξύ αυτών και ο κ. Θανάσης Παπαγεωργίου. 
Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση.

Πάρθηκαν αποφάσεις σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας, η διάθεση των οποίων θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες. Παράλληλα εντός των ημερών θα ανακοινωθούν και οι τιμές αυτών ανά κατηγορία.

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα του χορηγικού πακέτου του συλλόγου, καθώς και άλλα οικονομικά και οργανωτικά θέματα. Διευκρινίστηκαν επακριβώς οι αρμοδιότητες και καταρτίστηκε το πλάνο.

Τις επόμενες μέρες, με την άφιξη του τεχνικού της ομάδας κ. Πέτρου Μίχου, θα ολοκληρωθεί το αγωνιστικό χρονοδιάγραμμα και θα αποφασιστεί επακριβώς η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων