ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενίσχυση για τον ΠΑΟ Βάρδας

Μετά τους Χούσα και Κωνσταντινίδη ο ΠΑΟ Βάρδας προχώρησε στην απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Άγγελου Δημητρίου από την Παναχαΐκή.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο Πατρινός στόπερ, έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά βήματα του στην ακαδημία του Δαβουρλή Κ.’92 και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Κ20 Ατρομήτου Περιστερίου, Ιωνικό Νικαίας, Φωκικό, Καραϊσκάκη και Παναχαΐκή.

 

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΟΒ:

 

" Η ομάδα του ΠΑΜΒΟΥΠΡΑΣΙΑΚΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον ΑΓΓΕΛΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ έναν ποδοσφαιριστή με παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Πρόκειται για έναν δυνατό και υψηλόσωμο κεντρικό αμυντικό και η ομάδα του Π.Α.Ο ΒΑΡΔΑΣ τον απέκτησε ενεργώντας άμεσα καθώς έμεινε ελεύθερος από την Παναχαϊκή.
Καλωσορίζουμε τον ΑΓΓΕΛΟ στην μεγάλη οικογένεια της ομάδας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα της ΒΑΡΔΑΣ "

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων