ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος: "Είχε πολλά προβλήματα η Δόξα"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο a-s και στον Γιώργο Θεοδωράκη, για την εικόνα της Δόξας Μεγαλόπολης στο φετινό πρωτάθλημα, το μέλλον του αλλά και για τον Παναρκαδικό.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Γιουβέντους Ρεάλ

 

Για τον υποβιβασμό της Δόξας: "Ήταν μια δύσκολη χρονιά και κυρίως πρωτόγνωρη για την ομάδα της πόλης μας. Κρατάμε τα θετικά, αποκτήσαμε πολλές εμπειρίες από αυτή την κατηγορία, παίξαμε κόντρα σε μεγάλες και ιστορικές ομάδες. Ξεκινήσαμε καλά τη σεζόν και στη συνέχεια είχαμε κάποια προβλήματα κυρίως οικονομικά κι αυτός πιστεύω ήταν κι ο κύριος λόγος που υποβιβαστήκαμε η ομάδα".

 

Για το μέλλον του: "Πρώτος στόχος είναι να παραμείνω στην ομάδα, γιατί έχουμε αναλάβει και τις Ακαδημίες. Η Δόξα βασίζεται στα νεαρά παιδιά, όπου και θα αγωνιστεί μ' αυτά τη νέα χρονιά".

 

Για το αν θα παραμείνουν άλλοι ποδοσφαιριστές: "Υπάρχουν μερικοί αλλά ο χρόνος θα δείξει. Στη γενική συνέλευση που θα γίνει φέτος, θα δούμε τις απαιτήσεις της διοίκησης και θα δούμε στην πορεία σε τι θα στοχεύσει τη νέα χρονιά η Δόξα".

 

Για την στήριξη του κόσμου: "Κατανοούμε τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν. Στην αρχή ο κόσμος ήταν δίπλα μας. Στο τέλος μας στήριξε παραπάνω. Σε γενικές γραμμές πιστεύω πως η παρουσία του στο γήπεδο ήταν καλή".

 

Για τον Παναρκαδικό και την Παναχαϊκή: "Δίκαια πήρε την άνοδο η Παναχαϊκή. Είχε την καλύτερη οργάνωση με πάρα πολύ καλούς παίκτες. Για τον Παναρκαδικό νόμιζα πως θα τερμάτιζε ακόμα πιο ψηλά αλλά λογικά παρουσιάστηκαν κάποια προβλήματα. Στον πρώτο γύρο ειδικά ήταν πολύ καλός. Πίστευα πως θα ήταν μέσα στην τριάδα αλλά όπως είπα λογικά κάποια προβλήματα που θα υπήρξαν δεν το επέτρεψαν αυτό".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων