ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Απεργία πείνας αν δεν πληρωθεί!

Τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για μία ομάδα της γειτονιάς μας, εδώ στην Πελοπόννησο!

 

Όπως γράφει το SDNA: "Ο Σωτήρης Τσάτσος παραμένει απλήρωτος από την ομάδα του Τσικλητήρα Πύλου, και πλέον κάνει λόγο ακόμα και για ενδεχόμενο απεργίας πείνας, ως μοχλό πίεσης για τη διεκδίκηση των δεδουλευμένων του.



Ο 37χρονος μέσος, με θητεία μεταξύ άλλων σε Αιγάλεω και Χανιά, βρίσκεται τα τελευταία δύο χρόνια στον Τσικλητήρα Πύλου, ομάδα που αγωνίζεται στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής, ωστόσο εδώ και καιρό ο μεσσηνιακός σύλλογος δεν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του.



Αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, ο Τσάτσος να είναι διατεθειμένος να ξεκινήσει απεργία πείνας στην πλατεία της Πύλου! Σε κάθε περίπτωση η προθεσμία που έχει θέση ολοκληρώνεται την Κυριακή και μένει να αποδειχθεί ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του προέδρου, Τάσου Καραλή.

 

O Tσάτσος ως παίκτης των Χανιών κόντρα στον Αστέρα τον Οκτώβριο του 2013 για το Κύπελλο

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων