ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αγώνας ζωής και θανάτου για την Δόξα

Επιστροφή στην δράση και για της Αρκαδικές ομάδες της Γ’ Εθνκής. Ο Παναρκαδικός ετοιμάζεται για το Κυριακάτικο παιχνίδι με την Πύλο στην έδρα του, ενώ η Δόξα δίνει αγώνα ζωής και θανάτου στην έδρα του Φωστήρα.

 

Ο Παναρκαδικός φιλοξενεί την Κυριακή 23/4 στην Τρίπολη της ομάδα της Πύλου και θέλει την νίκη που θα τον διατηρήσει κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, τελειώνοντας την φετινή χρονιά όσο πιο ψηλά μπορεί στην βαθμολογία.

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης δίνει την δική της μάχη για να σώσει την κατηγορία στην πρώτη της χρονιά στην Γ’ Εθνική. Μια χρονιά που ξεκίνησε αρκετά καλά για την ομάδα της Μεγαλόπολης αλλά στο δεύτερο γύρο δεν πήρε τα παιχνίδια που ήθελε με αποτέλεσμα να βρίσκεται μαζί με το Ζευγολατιό στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, η οποία είναι και αυτή του υποβιβασμού.

 

Την Κυριακή θα αγωνιστεί στην έδρα του Φωστήρα με στόχο κάποιο θετικό αποτέλεσμα, ενώ την ίδια ώρα θα κοιτάει και την εξέλιξη στο παιχνίδι που θα γίνεται στην Χαλκίδα ανάμεσα στην τοπική ομάδα και το Ζευγολατιό.

 

Η μάχη της ουράς:

11. Λουτράκι σε 24 αγώνες 26 βαθμούς

12. ΑΟ Πύλου σε 24 αγώνες  26 βαθμούς

13. Αχαϊκή σε 23 αγώνες  25 βαθμούς

14. ΑΟ Ζευγολατιού σε 23 αγώνες 21 βαθμούς

 

15. Δόξα Μεγαλόπολης σε 23 αγώνες   21 βαθμούς

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων