ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιλικό με την Εθνική του 2004 για την Παναχαϊκή

Η Πάτρα φορά τα καλά της και είναι έτοιμη να φιλοξενήσει τη DreamTeam του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Εθνική ομάδα των ανδρών θα παίξει φιλικό με την Παναχαϊκή την Τετάρτη του Πάσχα στις 7 το απόγευμα.

 

 Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

Μία  ιστορική στιγμή για τον πατραϊκό αθλητισμό γενικότερα, αφού θα βρεθούν στην Αγυιά πολλοί παίκτες που αγωνίστηκαν στην εθνική ομάδα του 2004, που κατέκτησε το Euro.

 

Αυτό το φιλικό αποτελεί πρωτοβουλία του Κώστα Κατσουράνη, ο οποίος παλεύει για την υλοποίησή του από την αρχή της χρονιάς.

 

 

Με λίγα λόγια λοιπόν οι Πατρινοί φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τους: Νικοπολίδη, Σεϊταρίδη, Βενετίδη, Δέλλα, Μπασινά, Λάκη, Παπαδόπουλο, Ζαγοράκης, Λυμπερόπουλο, Τσιάρτα, Νικολαΐδη, Χαλκιά, Γεωργάτο, Κατσουράνη, Κατεργιαννάκη, Φύσσα, Βρύζα, Καφέ, Γεωργιάδη, Κυριάκο, Καραγκούνη, Γκούμα, Καψή οι οποίοι θα συνθέτουν την ομάδα που θα κατέβει στο γήπεδο για αυτή την ιστορική αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων