ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Την προπονούσε... τη σπικάρει!

Ενας από τους κορυφαίους Αρκάδες προπονητές που έχει καταγράψει στο προπονητικό ιστορικό του πολλές επιτυχίες, έχει ακόμα ένα πόστο μέσα στα γήπεδα.

 

Ο λόγος για τον πρώην προπονητή της Δόξας Μεγαλόπολης Βασίλη Κούβαλη. Παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής με πλούσια  καριέρα σε Παναρκαδικό, Αρη Θεσσαλονίκης, Πανιώνιο κ.α. Σαν προπονητή τον έχουμε δει στον πάγκο του Παναρκαδικού, της ΑΕΚ Τρίπολης, του Ηρακλή Βερβένων, της Δόξας Μεγαλόπολης κ.α.

Πλατανιάς ΑΣΤΕΡΑΣ

Στο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής η Δόξα αντιμετώπισε το Ζευγολατιό και στο τέλος του παιχνιδιού ο Βασίλης Κούβαλης κατέθεσε την παραίτηση του στην διοίκηση της ομάδας για λόγους προσωπικούς και επαγγελματικούς όπως δήλωσε ο ίδιος στο a-s. 

Οι επαγγελματικοί λόγοι δεν ήταν άλλοι από τις υποχρεώσεις του έμπειρου τεχνικού με την ΕΡΑ Σπορ. Γνωστός εκφωνητής αφού έχει περιγράψει πάρα πολλούς αγώνες για λογαριασμό της ΕΡΑ.

 Η μοίρα έπαιξε ένα ωραίο παιχνίδι καθώς στο παιχνίδι της Δόξας με αντίπαλο την πρωτοπόρο Παναχαϊκή την περασμένη Κυριακή όπου μεταδόθηκε ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Σπορ και απεσταλμένος στο γήπεδο της Μεγαλόπολης  δεν ήταν άλλος, από τον Βασίλη Κούβαλη. Στις 29 Ιανουαρίου ο Κούβαλης βρισκόταν στον πάγκο αυτού του γηπέδου για λογαριασμό της Δόξας, ένα μήνα μετά βρισκόταν στα δημοσιογραφικά θεωρία για λογαριασμό της ΕΡΑ πλέον.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων