ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οφρυδόπουλος: "Το πρωτάθλημα έχει άλλα 22 δύσκολα παιχνίδια"

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (30/10), με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου, μίλησε ο τεχνικός της Παναχαϊκής Σωκράτης Οφρυδόπουλος.

 

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Πριν από 2 αγωνιστικές είχαμε πει ότι κερδίζοντας θα πιάσουμε την κορυφή. Την προηγούμενη είπαμε ότι κερδίζοντας το παιχνίδι με τη Βάρδα θα είμαστε μόνοι πρώτοι. Ο αγώνας που έρχεται είναι ακόμα πιο σημαντικός γιατί το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο. Να κρατήσουμε δηλαδή αυτό που έχουμε αποκτήσει με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια.

Παίζουμε εναντίον μιας σοβαρής ομάδας την οποία αντιμετωπίσαμε και στο Κύπελλο. Η συνταγή είναι ίδια. Σεβασμός στον αντίπαλο, σωστή προετοιμασία μέχρι την Κυριακή. Μεγάλη συγκέντρωση και προσήλωση σε κάθε προπόνηση και σε κάθε αγώνα.

Το πρωτάθλημα έχει άλλα 22 δύσκολα παιχνίδια. Γινόμαστε ακόμα καλύτεροι μέρα με την ημέρα και ότι έχουμε πάρει μέσα στο γήπεδο μέχρι στιγμής αξίζαμε και το πήραμε. Γιατί τα παιδιά το θέλουν πολύ και προσπαθούν πολύ. Και την Κυριακή θα χρειαστεί ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Εμάς μας ευχαριστεί πολύ το γεγονός ότι πρώτα απ’ όλα θέλαμε να γίνουμε ομάδα. Και στη Βάρδα ήταν και οι 30 παίχτες παρόντες! Έναν στόχο τον κερδίζει η ομάδα και κανένας ξεχωριστά μόνος του.

Θέλω κλείνοντας εκ μέρους όλων να πω περαστικά στο Λυμπέρη και τον περιμένουμε να επιστρέψει σύντομα κοντά μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων