ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πανηγυρίζει η ΑΡΚΑΔΙΑ!

Ο Παναρκαδικός πέρασε με 2-0 από την έδρα του Ζευγολατιού με σκόρερ τους Καδά και Τέλη Σαλαπάτα, ενώ η Δόξα πέτυχε την πρώτη νίκη της ιστορίας της κόντρα στο Λουτράκι με 3-1 και γκολ των Παναγιωτίδη, Δ. Λυμπερόπουλου και Πρίκα!

 

 

Με νίκη προχώρησαν στις υποχρεώσεις τους στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής οι ομάδες της Αρκαδίας!

Ζευγολατιό-Παναρκαδικός 0-2

Ο Παναρκαδικός κέρδισε εκτός έδρας το Ζευγολατιό με 0-2 και παραμένει αήττητος και σε τροχιά κορυφής. Ο Καδάς στο 26' με άψογο κοντρόλ και σουτ άνοιξε το σκορ, με τον Τέλη Σαλαπάτα να γράφει το τελικό σκορ με εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Αρώνης για χέρι. 

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου δεν δέχτηκε κάποια πίεση από τους γηπεδούχους καθώς ήταν καλά στημένος από το πρώτο λεπτό και ακολούθησε πιστά το πλάνο του διπλού στην Κορινθία! 

Ζευγολατιό: Τσέλιος, Βιδάλης, Παινέσης, Σιγάλας, Φυσαράκης, Μαλαχατζής, Σταύρου, Ρήγας, Σαρκόφσκι, Ευθυμιάδης, Χουσελάς

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος, Τ. Σαλαπάτας, Καδάς, Ραχίμ

 

Δόξα Μεγαλόπολης-Λουτράκι 3-1

Ιστορική μέρα για την Δόξα που υποδέχτηκε στη Μεγαλόπολη το Λουτράκι και κατάφερε να πετύχει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα με 3-1! Το σκορ άνοιξε στο 7' ο Παναγιωτίδης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γουλά, όμως στο 36 χάθηκε η μπάλα από την ομάδα του Κούβαλη και με συνδυασμό Νίκου Λυμπερόπουλου, Παναγιωτίδη και εκτελεστή τον Δημήτρη Λυμπερόπουλο έγινε το 2-1!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, αλλά η Δόξα δεν χαρίστηκε και με φαουλάρα του Πρίκα στις καθυστερήσεις διαμορφώθηκε το τελικό 3-1!

Δόξα: Μακρυωνίτης, Αλεξανδρής, Παναγιωτόπουλος, Νάνος, Βασιλείου, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτίδης, Νίκος Λυμπερόπουλος, Δημήτρης Λυμπερόπουλος

Λουτράκι: Διαμαντής, Λάιος, Παπαναστασίου, Σιώκος, Μαυρέλης, Νικολάου, Γούλας, Μάγκος, Μπαλκάνος, Ζερβός, Τσιώλης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων