ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πρώτη ήττα για την Δόξα

Η Δόξα Μεγαλόπολης δεν κατάφερε να συνεχίσει το αήττητο σερί καθώς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Τσικλητήρα Πύλου. Το γκολ της ομάδας της Μεγαλόπολης σημείωσε ο Παναγιωτίδης. 

 

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης έπαιξε στο γήπεδο της Παραλίας, στην Καλαμάτα, κόντρα στον Τσικλητήρα Πύλου. Η ομάδα του Βασίλη Κούβαλη βρέθηκε για ακόμα ένα ματς πίσω στο σκορ (Γραμματικόπουλος στο 32), όμως βρήκε και πάλι την απάντηση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Παναγιωτίδη στο 49. 

Δέκα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-1 ξανά με τον Γραμματικόπουλο και έφτασαν και σε τρίτο γκολ στο τελευταίο λεπτό με τον Πήλιο.

Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα για την Δόξα που έδειξε καλά στοιχεία αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. 

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Παλιγγίνης, Παναγόπουλος, Καραμπάς, Ρούσσης, Κυριαζόπουλος, Τσώνης, Τσάτσος, Γραμματικόπουλος, Μικελάτος, Κερμενίδης, Μπίζος.

 

 ΔΟΞΑ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ: Μακρυωνίτης, Δρόσος, Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Βασιλείου, Αντώνακας, Αν. Παναγιωτίδης, Νάνος, Μαναριώτης, Ν. Λυμπερόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος,

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων