ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Άρχισαν προετοιμασία οι "Αρειανές"! (PHOTOS-VIDEOS)

Με μεγάλη όρεξη και με το χαμόγελο "ζωγραφισμένο" στα χείλη τους, η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης άρχισε το απόγευμα της Δευτέρας (29/8), την προετοιμασία της ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Γυναικών της ερχόμενης σεζόν! 

 

Ο μεγάλος στόχος της αρκαδικής ομάδας είναι σαφώς η αρχική παραμονή στο πρωτάθλημα αλλά φυσικά και η καλύτερη δυνατή θέση στο γυναικείο πρωτάθλημα!

 

 

Το παρών στην επίσημη "πρώτη" έδωσαν σχεδόν όλες οι ποδοσφαιρίστριες, ανάμεσα τους και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των "Αρειανών", η τερματοφύλακας Δέσποινα  Καββούρη.

 

Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά ομιλία του προπονητή της αρκαδικής ομάδας Γιώργου Καζαντζίδη προς τις νεαρές ποδοσφαιρίστριες και στην συνέχεια ξεμούδιασμα στο βοηθητικό γήπεδο.

 

 

 

Δείτε αναλυτικά στα βίντεο που ακολουθούν, όλα όσα δήλωσαν στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ:

 

-> Η Πένυ Αναστοπούλου:

 

 

 

 

-> Η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου:

 

 

 

 

-> Ο προπονητής των "Αρειανών" Γιώργος Καζαντζίδης: 

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων