ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καρέ μεταγραφών η Δόξα

Η Δόξα Μεγαλόπολης ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, για τους οποίους είχατε διαβάσει στο arcadiasports.gr. Η ομάδα συνεχίζει την ενίσχυσή της ενόψει της συμμετοχής στην Γ' Εθνική.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

 

"Ο ΑΟΜ ΔΟΞΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Παναγιωτίδη. Ο γεννημένος το 1993 επιθετικός αγωνιζόταν στην ομάδα του Πιερικού την σεζόν που πέρασε καθώς και στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.

 

Παράλληλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Νίκο Μανιό,Νίκο Ασημακόπουλο και Θανάση Ασημακόπουλο.

 

Ο 18χρονος Νίκος Μανιός, ο οποίος είναι αμυντικός μέσος, προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στα Γλυκά Νερά.

 

Ο 24 χρόνος μέσος Κώστας Ασημακόπουλος, ο οποίος παίζει στην μεσαία γραμμή καθώς και ο 22 χρονος Θανάσης Ασημακόπουλος , ο οποίος παίζει την επιθετική γραμμή αγωνίζονταν την περασμένη σεζόν στην ομάδα του Κεραυνού Καλλικώμου.

 

Το Δ.Σ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων