ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Κούβαλης στον "Αρκαδία 93.8" για μεταγραφές, ανανεώσεις και προετοιμασία!

Για όλους και για όλα μίλησε στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα" του Αρκαδία 93.8 ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης Βασίλης Κούβαλης.

Ο Αρκάς προπονητής αναφέρθηκε στον αγωνιστικό σχεδιασμό, τα φιλικά που έχει προγραμματίσει η ομάδα της Μεγαλόπολης αλλά και για τις ενδεχόμενες μεταγραφικές προσθήκες στο ρόστερ των "μπλε".

 

Αναλυτικά:

-Για την στελέχωση της Δόξας Μεγαλόπολης ενόψει της ερχόμενης έναρξης της προετοιμασίας:

"Την Δευτέρα είναι η έναρξη της προετοιμασίας, τυπικά το απόγευμα, αλλά το πρωί θα εμείς θα έχουμε αρχίσει την δουλειά με τους παίκτες που κατά πολύ μεγάλο ποσοστό παρέμειναν στην ομάδα. Μιλάμε για 80-90% και με τις προσθήκες που ευελπιστούμε, ίσως και την Δευτέρα να έρθουν κάποια νέα πρόσωπα, έμπειρους ποδοσφαιριστές, έχουν παίξει και στην Β' Εθνική, σίγουρα και στην Γ' Κατηγορία και την ξέρουν. Δεν μπορώ αυτή την στιγμή να αναφέρω ονόματα, αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι με τα μέτρια οικονομικά δεδομένα και πάντα νοικοκυρεμένα θα πορευτεί και στην Γ' Εθνική Κατηγορία, η ομάδα της Δόξας και με βάση το ντόπιο στοιχείο και τα παιδιά, που οδήγησαν την ομάδα στην Γ' Κατηγορία. Δεν το ξεχνάμε αυτό, δεν το λησμονούμε και δίνουμε προτεραιότητα στους συγκεκριμένους παίκτες. Όποιος έρθει στην ομάδα της Δόξας, σίγουρα πρέπει να έχει διαπιστευτήρια, εμπειρία, παραστάσεις από την κατηγορία και όχι μόνο και παραπάνω. Να δώσει το κάτι παραπάνω και στα παιδιά που ίσως για πρώτη φορά κάποια θα μπουν σε αυτή την διαδικασία".

 

 

-Για τον προγραμματισμό των φιλικών και όχι μόνο...

"Όλα είναι έτοιμα.Έχουν βγει και οι ημερομηνίες των φιλικών. Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι υπάρχει φιλικό παιχνίδι, με το Λεωνίδιο, το πρώτο που θα δώσουμε στις 13 Αυγούστου, ημέρα Σάββατο βράδυ, ένα ματς που θα γίνει στο γήπεδο του Λεωνιδίου στο ανακαινισμένο με καινούριο χλοοτάπητα. Από εκεί και πέρα, χωρίς να μπορώ να πω ημερομηνίες, θα δώσουμε δύο φιλικά παιχνίδια με την Καλαμάτα, την "Μαύρη Θύελλα" και εντός και εκτός έδρας, θα παίξουμε με τον πάρα πολύ ενισχυμένο Αστέρα Βλαχιώτη και εντός και εκτός έδρας, ενώ σίγουρα μέσα στο πρόγραμμα μας υπάρχει και η σκέψη και αυτό είναι θέμα των διοικήσεων να συζητήσουν με την διοίκηση του Παναρκαδικού και η διοίκηση της Δόξας και αντίστροφα, να κάνουμε δύο φιλικά με την ομάδα του Παναρκαδικού και νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάτι άλλο από εκεί και πέρα θα ξεκινήσει η διαδικασία των επίσημων αγώνων. Έτσι είναι η προετοιμασία με προπονήσεις πρωί-απόγευμα, ειδικά τις πρώτες δύο εβδομάδες και με τις προσθήκες που περιμένουμε να γίνουν, τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα να έχουμε κάποιους παίκτες που εμείς θα επιλέξουμε και θα ενισχύσουν την ομάδα να είναι μαζί μας στην προετοιμασία".

 

 

-Για το αν θα κάνει ορισμένες δοκιμές ή αν έχει αποφασίσει ποιοι παίκτες θα έρθουν στην συνέχεια...

 

"Σε όλες τις ομάδες, σίγουρα ξέρεις κάποιους παίκτες που είναι σταθεροί με αξία, με βιογραφικό κλπ. Αν τους επιλέγεις και έχεις την οικονομική δυνατότητα και μπορείς να τους πάρεις, τους παίρνεις και από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Αυτό υπάρχει στην ομάδα μας, οι δύο παίκτες που θα έρθουν τουλάχιστον ένας επιθετικός και ένας τερματοφύλακας θα είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά τους και τα αγωνιστικά και το βιογραφικό που θα έχουν. Μιλάμε αυτή την στιγμή με ένα τερματοφύλακα Β' Εθνικής Κατηγορίας, που την περσινή χρονιά, αγωνιζόταν βασικός σε ομάδα Β' Εθνικής, που παρέμεινε και είναι πλέον ελεύθερος. Από εκεί και πέρα μιλάμε για ένα επιθετικό, πολύ έμπειρο και παίκτη περιοχής, που συζητάμε μαζί του και πιστεύω ότι δεν θα έχουμε θέμα. Από εκεί και πέρα, οι δύο παίκτες που θα έρθουν θα είναι και αυτοί έμπειροι, αλλά δεν σημαίνει αυτό ότι είσαι έμπειρος και μεγάλος σε ηλικία, γιατί μπορεί να έχεις εμπειρία 3 ή 4 ετών στην Γ' ή στην Β' Εθνική Κατηγορία και να είσαι 22, 23,25 χρονών και εμείς νομίζω ότι οι ηλικίες αυτές είναι εκείνες που επιδιώκουμε να έχουμε στην ομάδα της Δόξας.  

 

Για τις δοκιμές, σίγουρα παίρνεις κάποια παιδιά και τα βλέπεις, κάνεις μαζί τους και δελτίο και τα παίρνεις στην ομάδα, που μπορεί να μην τα υπολογίζεις για να είναι βασικοί ποδοσφαιριστές, αλλά μόνοι τους να σου αποδείξουν ότι αξίζουν να παίξουν βασικοί. Δεν υπογράφουν κάποιο συμβόλαιο ερχόμενοι στην Δόξα, έστω και κάποιος έμπειρος, κάποιος που θα πληρωθεί, κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους, δεν υπογράφει κάποιος ούτε βάζουμε εμείς τέτοιους όρους ότι έρχεσαι για να παίζεις. Αυτό μόνος του ο καθένας θα το αποδείξει μέσα στο γήπεδο".

 

Ακούστε αναλυτικά σε λίγο όλα όσα δήλωσε στην εκπομπή "Μπάλα κι άλλα"...

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων