ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κι άλλες ανανεώσεις, αλλά και μεταγραφή στη Δόξα

Μετά την ανακοίνωση της Δόξας Μεγαλόπολης για την ανανέωση της συνεργασίας με Νίκο και Δημήτρη Λυμπερόπουλο, ακολούθησαν ακόμη δύο. Με πέντε ακόμη ανανεώσεις, αλλά και μία μεταγραφή!

 

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση:

"Ο ΑΟΜ ΔΟΞΑ ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας του με τους αθλητές Νάνο Χρήστο , Αντώνακα Παναγιώτη , Παναγιωτόπουλο Αποστόλη και Δρόσο Χρήστο και Ρούτση Ρήγα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο,  εύχεται στους αθλητές καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και επιτυχίες. 

Το Δ.Σ."

 

Η δεύτερη που αφορά στην επιστροφή του Κωνσταντίνου Δημητρόπουλου στην ομάδα:

"Ο ΑΟΜ ΔΟΞΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Δημητρόπουλο Κωνσταντίνο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Εκφράζει την μεγάλη του χαρά για την επιστροφή αθλητή στην ομάδα από όπου έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά.

Το Δ.Σ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων