ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΠΥΛΟ, ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗ ΛΕΡΝΑ ΓΙΑ ΔΟΞΑ (VIDEO)

Η Δόξα Μεγαλόπολης γνώρισε την ήττα με 3-0 στην Πύλο (ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ του Μοσχίδη ως οφσάιντ) από τον Τσικλητήρα και πλέον θα τα παίξει όλα για όλα την τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Λέρνα για την άνοδο στη Γ' Εθνική! 

 

Ο Τσικλητήρας πανηγυρίζει την άνοδο στη Γ' Εθνική καθώς η νίκη κόντρα στη Δόξα και το "Χ" στο Γύθειο αρκούσε για να εξασφαλίσει το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου! Οι Μεσσήνιοι ήθελαν πάρα πολύ μία ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, (υποβιβάστηκε στα τοπικά η Καλαμάτα) και το κατάφεραν.

Η ομάδα της Πύλου προηγήθηκε με 2-0 στο ημίχρονο με σκόρερ τους Νάτση και Πίζο, με την Δόξα να μην βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. 

Ο σύλλογος της Μεγαλόπολης κατάφερε να σκοράρει στο 60' όταν ο Στρέμπας με ατομική ενέργεια απέφυγε δύο αντιπάλους, βρήκε τον Μοσχίδη, αυτός σκόραρε, αλλά ο επόπτης έδειξε λανθασμένα οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε!

 Ο Τσάτσος στο 76' διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα 3-0 και πλέον το δεύτερο εισιτήριου της ανόδου θα παιχτεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Δόξας στη Λέρνα (1-1 στο Γύθειο) μιας και όποια ομάδα κερδίσει θα ανέβει στη Γ' Εθνική! 

Δεν αποκλείεται ο αγώνας μπαράζ αφού σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα υπάρξει ισοβαθμία ανάμεσα στις δύο ομάδες και τότε θα ζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις με το περσινό ζευγάρι Σπάρτη-Κυπαρισσία όπου το μπαράζ έγινε στο Περιστέρι! 

 
 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων