ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σπάρτη: Το κόστος ανακατασκευής του γηπέδου

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης αναμένεται να περάσει η τροποποίηση του προϋπολογισμού για την ανακατασκευή του Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης με το ποσό να φτάνει τις 195.000 ευρώ.

 

 

Τα θέματα της συνεδρίασης που αφορούν το συγκεκριμένο ζήτημα είναι το 4ο και το 5ο και θα συζητηθούν στη συνεδρίαση της ερχόμενης Τετάρτης 1η Ιουνίου.

 

Αναλυτικά τα θέματα

Κυρίες και Κύριοι,

 

 Καλείστε σε τακτική δημόσια συνεδρίαση  που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό  Μέγαρο  –  Κεντρική Πλατεία Σπάρτης  –  αίθουσα συνεδριάσεων)  την  01-06-2016  ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 για συζήτηση και λήψη αποφάσεως στα  πιο κάτω  θέματα της ημερήσιας διάταξης:

 

1ο Τροποποίηση προϋπολογισμού για «Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση κλιματιστικών» και για «Προμήθεια ανταλλακτικών για τη συντήρηση των συντριβανιών»

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

2ο Τροποποίηση προϋπολογισμού για «Έκδοση αντιγράφων συμβολαίων από συμβολαιογράφους – υποθηκοφύλακες για έκδοση πράξεων προσδιορισμού ακινήτων κλπ»

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

3ο Περί έγκρισης σύναψης προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την υλοποίηση του έργου «Εκτέλεση εργασιών στο Μουσικό Σχολείο Σπάρτης» – Τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

4ο Τροποποίηση προϋπολογισμού για «Προμήθεια αποδυτηρίων Δημοτικού Σταδίου Σπάρτης»

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

5ο Έγκριση εκτέλεσης της προμήθειας με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ» προϋπολογισμού 195.000,00€ (με Φ.Π.Α.)

 

Εισηγητής:  κ.Παναγιώτης Αργυρόπουλος

 

6ο Έγκριση της αριθ.43/2016 απόφασης του Ν.Π. Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης με θέμα «Τροποποίηση προϋπολογισμού»

 

Εισηγητής:  κ.Σάββας Βελισσάρης

 

7ο Επιβολή ή μη τέλους παρεπιδημούντων για το οικονομικό έτος 2017

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

8ο Τροποποίηση προϋπολογισμού για «Προμήθεια εργαλείων και λοιπών  υλικών για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς»

 

Εισηγητής:  κ.Δημήτριος Αποστολάκος

 

9ο Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής (ποιοτικής και ποσοτικής) παραλαβής της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια θραυστού υλικού (3Α) και Αμμοχάλικου Δ.Ε. ΟΙΝΟΥΝΤΟΣ» έτους 2015

 

Εισηγητής:  κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

 

10ο Περί εγκρίσεως πρωτοκόλλου οριστικής (ποιοτικής και ποσοτικής) παραλαβής της προμήθειας με τίτλο «Προμήθεια θραυστού υλικού (3Α) και Αμμοχάλικου Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΝΑΣ» έτους 2015

 

Εισηγητής:  κ. Παναγιώτης Αργυρόπουλος

 

      Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το αρ. 67 παρ.6 Ν.3852/2010 στις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων λαμβάνουν τον λόγο εκτός του Δημάρχου και του αρμοδίου Αντιδημάρχου, οι επικεφαλής των παρατάξεων και οι ειδικοί αγορητές ανά θέμα, που ορίζονται από τις παρατάξεις με σχετική γραπτή δήλωσή τους στο Προεδρείο πριν την έναρξη της συνεδρίασης. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να εγγραφούν ως ομιλητές και δημοτικοί σύμβουλοι που επιθυμούν να τοποθετηθούν ανά θέμα.

 

Παρακαλούνται οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που επιθυμούν να δηλώσουν ειδικούς αγορητές στα ανωτέρω θέματα  και οι κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που επιθυμούν  να τοποθετηθούν στα ανωτέρω θέματα να το δηλώσουν εγγράφως στο Προεδρείο προ της ενάρξεως της συνεδριάσεως.

 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου

 

Σπυρίδων Μοιράγιας

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων