ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Φώναξε ΓΚΟΛ η Μεγαλόπολη"

Ο Χρήστος Νάνος έκανε όλη τη Μεγαλόπολη να πανηγυρίσει, έδωσε στην ομάδα τους τρεις βαθμούς με δύο γκολ και μιλά στο a-s για την επεισοδιακή νίκη με τον Ολυμπιακό Γυθείου (3-2). Οσο για τη συνέχεια των μπαράζ, δεν αφήνει περιθώρια σχολιασμού καθώς ο στόχος είναι ένας: Η ΑΝΟΔΟΣ.

 

 

 Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με το Γύθειο, Χρήστος Νάνος, εξηγεί στο a-s τον τρόπο που ήρθε η σπουδαία νίκη, περιγράφει τα δύο υπέροχα τέρματα που σημείωσε στο τελικό 3-2 και δίνει το σύνθημα σοβαρότητας για το υπόλοιπο των μπαράζ που θα φέρει και την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' Εθνική. 

Πώς έφτασε στη νίκη η Δόξα;

"Αρχίσαμε τον αγώνα με πίεση ψηλά και μας βγήκε καθώς σκοράραμε γρήγορα. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε στο πρώτο ημίχρονο, ίσως προς το τέλος, αλλά μπορούσαμε να βάλουμε και άλλο γκολ και να κάνουμε 2-0 πριν από το τέλος του πρώτου 45λεπτου. Στο δεύτερο ημίχρονο νιώσαμε πίεση, κλειστήκαμε και δεχτήκαμε το γκολ". 

Στη συνέχεια έγινε η φοβερή φάση με το χαμένο πέναλτι και την τριπλή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και το παιχνίδι από εκεί και μετά παρά έγινε τρελό. Κάναμε το 2-1, ισοφαριστήκαμε, σκοράραμε ξανά, έγιναν όλα. Ευτυχώς κερδίσαμε γιατί το αξίζαμε. 

Θα μας περιγράψεις τα γκολ που σημείωσες;

"Στο πρώτο γκολ βγαίνω τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, προσπαθώ να τον κρεμάσω, αυτός βρήκε τη μπάλα και σε δεύτερο χρόνο σκόραρα. Στο άλλο γκολ είδα τη μπάλα να έρχεται από ψηλά, γύρισα την πλάτη στο τέρμα, έκανα το γυριστό και κατάφερα να κρεμάσω τον γκολκίπερ και να πετύχω ένα τέρμα που πανηγύρισα με τη ψυχή μου και εγώ και όλη η πόλη. Πρέπει να φώναξε γκολ όλη η Μεγαλόπολη".

Δικαίως χαρακτηρίστηκε το ματς ως τελικός; 

"Σίγουρα. Αξίζαμε μία νίκη στην έδρα μας, οι εντός έδρας ισοπαλίες όντως ήταν άτυχα αποτελέσματα, θέλαμε και πήραμε μία νίκη μέσα στη Μεγαλόπολη. Αξιζε να πανηγυρίσει ο κόσμος που μας στηρίζει, τον θέλουμε στο γήπεδο και γι αυτό παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Ηταν ένας τελικός που τον κερδίσαμε και πάμε για τον επόμενο". 

Θα πετύχετε τον μεγάλο στόχο;

 

"Ακολουθούν δύο παιχνίδια που θα τα αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα. Πάμε για την άνοδο δεν χωρά περαιτέρω σχολιασμός. Αυτός είναι ο στόχος μας. Το αξίζουν η διοίκηση, οι προπονητές, ο κόσμος, εμείς. Είμαστε ενωμένοι και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε".  

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων