ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενας Νάνος, ΓΙΓΑΝΤΑΣ! (VIDEO)

Η Δόξα Μεγαλόπολης κέρδισε με 3-2 τον Ολυμπιακό Γυθείου και ανάμεσα σε πολλές φάσεις, τρεις κόκκινες κάρτες και τρελό ρυθμό βρήκε ως ήρωα τον Νάνο που σκόραρε δύο τέρματα και έδωσε τους τρεις βαθμούς στους γηπεδούχους! Το σκορ είχε ανοίξει στο 12' ο Δρόσος! 

 

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης μπήκε σε ακόμα ένα ματς με στόχο το γρήγορο γκολ και το κατάφερε με σκόρερ τον Δρόσο στο 12' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στρέμπα. Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 2-0 με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τον Κατσαρό, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν αέρα δύο τερμάτων με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 1-0. 

Οι φιλοξενούμενοι δεν φάνηκαν επιθετικά στο πρώτο μέρος και το έκαναν και με το παραπάνω στο δεύτερο. Πίεσαν όσο καλύτερα μπορούσαν και έκλεισαν τη Δόξα με αποτέλεσμα να φτάσουν στο 1-1 με σκόρερ τον Κατσικά στο 65.

Η απάντηση της ομάδας του Βασίλη Κούβαλη ήρθε άμεσα καθώς στο 67' ο Νίκος Λυμπερόπουλος κέρδισε πέναλτι που ανέλαβε να το εκτελέσει ο ίδιος. Ο πρώτος σκόρερ της Α Αρκαδίας είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει και στην επαναφορά οι ποδοσφαιριστές της Δόξας πρώτα με σουτ και έπειτα με κεφαλιά αντίκρισαν τα ισάριθμα όχι του Καβαλιώτη που κράτησε εντυπωσιακά το 1-1.

Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 75' ο Νάνος υποδέχτηκε τη μπάλα έξω από την περιοχή, κατάφερε να περάσει και τον τερματοφύλακα και έγραψε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Η ίδια φάση προκάλεσε και τα νεύρα του παίκτη του Ολυμπιακού, Βλάχου, που ξέσπασε σε διαμαρτυρίες για οφσάιντ και αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα ποδοσφαιριστές. 

Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν τα παράτησαν και βρήκαν τον τρόπο με τον Κατσικά για το 2-2 με αριστερό πλασέ μέσα από την περιοχή. 

Η Δόξα Μεγαλόπολης μπορεί να αιφνιδιάστηκε, αλλά ο Νάνος με φανταστικό γυριστό σουτ έκανε το 3-2 και έδωσε τους υπερπολύτιμους βαθμούς στην ομάδα της Αρκαδίας σε ένα επεισοδιακό ματς με αρκετές καθυστερήσεις, τρεις συνολικά αποβολές για τους φιλοξενούμενους, και δοκάρι του Γυθείου στην τελευταία φάση έπειτα από εκτέλεση φάουλ! 

 Μεγάλο ρόλο στη νίκη έπαιξε και η καλή απόδοση του τερματοφύλακα Δημητρέλη, με τον αντίπαλο πλέον να πηγαίνει αποδεκατισμένος και εκτός στόχους στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις των μπαράζ. 

Φοβερό παιχνίδι με τη Δόξα να φτάνει στη νίκη που την οδηγεί στην πρώτη θέση με 8 βαθμούς!

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Δόξα: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ. 

Γύθειο: Καβαλιώτης, Ρασιάς, Τζανετάκος, Λιγνός Δ., Λιγνός Ακης, Σουκούλι, Σουκούλι Μ., Κατσικάς, Βλάχος, Γρηγοράκης, Καρνιάτης

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων