ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παραθαλάσσιος περίπατος για τη Δόξα! (VIDEO)

Η Δόξα Μεγαλόπολης κέρδισε μέσα στο Γύθειο, τον τοπικό Ολυμπιακό, με 3-0 και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στους αγώνες μπαράζ για τη Γ Εθνική! Νίκος Λυμπερόπουλος, Αντώνακας και ένα αυτογκόλ έδωσαν τους τρεις βαθμούς στην πανέτοιμη ομάδα του Βασίλη Κούβαλη. Στο άλλο ματς, Πύλος-Λέρνα 1-0.

 

 

Η Δόξα Μεγαλόπολης ήθελε να αρχίσει τη διαδικασία των μπαράζ με θετικό αποτέλεσμα και το κατάφερε καθώς κέρδισε μέσα στο Γύθειο τον τοπικό Ολυμπιακό με 3-0!

Ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος στο 10ο λεπτό έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο αδερφός του Νίκος στο πρώτο δοκάρι έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ! Δύο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όταν μακρινό σουτ του Τζανετάκου κατέληξε στο δοκάρι! Οι γηπεδούχοι πίεσαν για το 1-1, η Δόξα όμως έπαιξε πανέξυπνα και έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα με κλασσικές ευκαιρίες του σκόρερ Λυμπερόπουλου και του Κατσαρού. 

Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου δεν είχαμε γρήγορο ρυθμό, όπως στο πρώτο, αλλά το γκολ για τη Δόξα ήρθε, έστω και με αυτογκόλ. Στο 60' η πίεση των παικτών της Μεγαλόπολης προκάλεσε την αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα με τον αμυντικό του Γυθείου να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. 

Το 2-0 έδωσε σαφέστατο προβάδισμα στη Δόξα που παρουσιάστηκε πανέτοιμη, διαβασμένη και ικανή για σπουδαία πράγματα. 

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε με δυνατό σουτ ο Αντώνακας στο 78' και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων. 

Το πρόγραμμα των μπαράζ φέρνει τρία σερί εντός έδρας ματς για τη Μεγαλόπολη αρχής γενομένης από την Τετάρτη στις 17.00 όπου υποδέχεται τον Τσικλητήρα Πύλου ο οποίος κέρδισε στην έδρα του την Ενωση Λέρνας με γκολ του Γραμματικόπουλου. 

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Γύθειο: Καβαλιώτης, Ρασσιάς, Γρηγορακάκης, Κατσικάς, Βλάχος, Καρνιάτης, Δασκαλάκης, Τζανετάκος, Λιγνός  Σ., Νάκος, Σουκουλί

Μακρής, Βρήνιος, Πράστος, Λιγνός Δ., Μπουρελάκος, Παρτσιάκος, Κουτράκος

Δόξα: Δημητρέλης, Αθανασιάδης, Παναγιωτόπουλος, Γιαννακούλιας, Στρέμπας, Αντώνακας, Δρόσος, Κατσαρός, Νάνος, Λυμπερόπουλος Ν., Λυμπερόπουλος Δ.

Τζιανής, Πέπα Γκ., Κοσκολός, Ρούτσης, Πέπα Ο., Μοσχίδης, Αλεξανδρής

Δείτε ολόκληρο το βίντεο του αγώνα

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων