ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προετοιμάζεται ο Παναργειακός

Την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής (14/2) κόντρα στον Βύζαντα, συνεχίζει ο Παναργειακός.

 

 

Προπονήσεων συνέχεια για τον Παναργειακό που προετοιμάζεται όσο το δυνατόν καλύτερα για το εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Βύζαντα.

 

Η ομάδα του Ρομπέρτο Μπολάνο η οποία πραγματοποίησε απογευματινή προπόνηση, στην οποία δόθηκε ιδιαίτερη βαρύτητα στην τακτική βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα.

 

Όπως είναι φυσικό η εξέλιξη αυτή προκαλεί έναν ευχάριστο πονοκέφαλο στον τεχνικό των «λύκων» σ΄ότι έχει να κάνει με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει κόντρα στους Μεγαρείς.

 

Την Παρασκευή η προπόνηση θα περιλαμβάνει τακτική και τελειώματα, ενώ το Σάββατο όπως είθισται θα γίνει το καθιερωμένο ξεμούδιασμα πριν από κάθε αγώνα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων