ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κανονικά οι αγώνες της Γ' Εθνικής

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι την προσεχή Κυριακή (14/02) θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι αγώνες της Γ΄Εθνικής, έπειτα από τις δύο σερί αναβολές, εξέδωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

 

 

Στην έκδοση ανακοίνωσης όπου ενημερώνει ότι την προσεχή Κυριακή θα πραγματοποιηθούν κανονικά οι αγώνες της Γ΄Εθνικής, προχώρησε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αποφάσισε οριστικά τη διεξαγωγή της αγωνιστικής της 14/02/16. Σε αυτή την ημερομηνία θα γίνουν οι αγώνες που βάσει προγράμματος επρόκειτο να διεξαχθούν στις 31/01/16 και μετατέθηκαν. Αναλυτικά, για τον 1o και τον 2o όμιλο θα πραγματοποιηθεί η 21η αγωνιστική, για τον 3ο όμιλο η 15η αγωνιστική και για τον 4ο όμιλο η 17η αγωνιστική".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων