ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νέα αναβολή στην Γ' Εθνική

Ούτε αυτή την Κυριακή (7/2) θα γίνουν αγώνες για την Γ' Εθνική. Η αγωνιστική μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή (14/2). 

 

Οπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής αναβάλλεται εκ νέου η αγωνιστική δράση (όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα), λόγω των κινητοποιήσεων των αγροτών και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας που δημιουργούν προβλήματα στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες. 

 

Ο Παναρκαδικός, λοιπόν, δεν θα αντιμετωπίσει ούτε αυτή την Κυριακή (7/2) τον ΑΟ Λεβάντε στη Ζάκυνθο, όπως ήταν προγραμματισμένο. Ο αγώνας μετατίθεται για την επόμενη Κυριακή (14/2), εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Από την Επιτροπή Πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής ανακοινώνεται ότι, λόγω των σοβαρών και συνεχιζόμενων προβλημάτων στις οδικές και ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες που επικρατούν σε όλη τη χώρα, η αγωνιστική της 7/2/2016 μετατίθεται για τις 14/2/2016. Ως εκ τούτου, όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του Πρωταθλήματος θα μετατεθεί προς τα πίσω κατά δύο αγωνιστικές".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων