ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Κοντοπίδης: "Χάρηκα που έπαιξα ξανά στην Τρίπολη"

Ο Κώστας Κοντοπίδης, ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Λεβάντε, με την καλή του απόδοση έσωσε την ομάδα του από την παραβίαση περισσότερων των δύο γκολ που δέχθηκε από τον Παναρκαδικό.

 

 

Ο Κοντοπίδης δεν είναι άγνωστος στο φίλαθλο κοινό της Τρίπολης, αφού έχει υπηρετήσει την φανέλα του Αστέρα στις Ακαδημίες με επιτυχία.

Στο τέλος του αγώνα με τον Παναρκαδικό απάντησε στα ερωτήματα του arcadia-sports.gr και είπε τα εξής:

"Αισθάνομαι όμορφα που ήρθα και αγωνίστηκα στην Τρίπολη, που έχω περάσει όμορφες στιγμές. Αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή ομάδα τον Παναρκαδικό, έμπειρη και με νέους παίκτες. Προσπαθήσαμε για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η νίκη του Παναρκαδικού  είναι δίκαιη. Εμείς δουλεύουμε συνέχεια, είμαστε νέα ομάδα και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Εγώ προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς, να έχω καλή απόδοση στα παιχνίδια και να βοηθήσω την ομάδα μου στον στόχο που έχει βάλει".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων