ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Αποχώρηση προέδρου στον Πανελευσινιακό

Ο Αλέξανδρος Παθιάκης, ο οποίος είναι ένας εκ των προέδρων του Πανελευσινιακού με επιστολή στα ΜΜΕ ανακοίνωσε την αποχώρηση του.

Αναλυτικά:

"Πριν από μερικούς μήνες μετά την παραίτηση του Νίκου Παπαδάκη και μεσούσης της περιόδου πήρα την απόφαση να ασχοληθώ ενεργά διοικητικά με την ομάδα του Πανελευσινιακού στο πλάι του Χρήστου Γιαλιά με τον οποίο διατηρούσα και εξακολουθώ να διατηρώ άριστες φιλικές σχέσεις.

 

Το μέτριο ξεκίνημα της ομάδας η ανιδιοτελή αγάπη που έχω από μικρός γιαυτή την ομάδα καθώς και τον πάθος του Χρήστου Γιαλιά για επιτυχία την φετινή σεζόν και άνοδο του ιστορικού συλλόγου στην επαγγελματική κατηγορία με ώθησε να στρατευτώ πλάι του και να ξεκινήσουμε από κοινού μια προσπάθεια για την επίτευξη του ονείρου όλου του Ελευσινιώτικου Λαού την επιστροφή της ομάδας εκεί που η ιστορία την έχει τάξει.

 

Ο Πανελευσινιακός είναι κατά την γνώμη μου πλέον στην Football league. Το δύσκολο αυτό ταξίδι έφτασε στο τέλος, εξάλλου αυτός ήταν ο προσωπικός μου στόχος και νομίζω ότι τα κατάφερα πολύ καλά. Πλέον πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τα διοικητικά του συλλόγου ξέρω ότι αφήνω την ομάδα σε σίγουρα χέρια, εμπιστεύομαι απόλυτα τον Χρήστο Γιαλιά και είμαι πεπεισμένος ότι θα την πάει ακόμα ποιο ψηλά.

 

Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε προς το πρόσωπό μου, τους γονείς των παιδιών των ακαδημιών που μας εμπιστεύτηκαν τα "βλαστάρια" τους όλο αυτό το διάστημα, τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας και όλο το τεχνικό τιμ για τον αγώνα τους να φέρουν το "στάχυ" στο ψηλότερο βάθρο. Πιστεύω ατράνταχτα ότι στους τρείς τελευταίους αγώνες θα επιδείξουν την ίδια μαχητικότητα.

Θα είμαι πάντα κοντά στο σύλλογο και θα τον ακολουθώ ως φίλαθλος . Καλή τύχη και δύναμη σε όλους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων