ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Φιέστα με 5άρα για τα κορίτσια του Αρη! (VIDEO, PHOTOS)

 Με 5-1 επικράτησε η γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης, το απόγευμα της Κυριακής (19/4) του Τοξότη Ναυπλίου, στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών για την 10η Αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ' Γυναικών της ΕΠΟ.

Η αναμέτρηση είχε χαρακτήρα γιορτής, αφού ήταν η τελευταία επίσημη εμφάνιση της τρέχουσας σεζόν και αποτέλεσε γιορτή για το Γυναικείο Αρκαδικό Ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, οι "Αρειανές" έστησαν...πάρτι στον αγωνιστικό χώρο.

Μόλις στο 4' η Λαμπρινή Γεωργακοπούλου άνοιξε τον..χορό των τερμάτων,  για να διπλασιάσει τα τέρματα στο 54' η Βελισσάρη. Δύο λεπτά αργότερα η Νεφρού μείωσε σε 2-1. Στο 68' η Μαρίνα Γεωργακοπούλου έκανε το 3-1, ενώ 10 λεπτά αργότερα η Τσιώρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Στο 81' η Μαρίνα Γεωργακοπούλου διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Με το τέλος της αναμέτρησης, άρχισαν τα ολε-όλε, προς τον φίλαθλο κόσμο που βρέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Φιλικών, με την γυναικεία ομάδα του Άρη Τρίπολης να γνωρίζει την αποθέωση σε ένα άκρως εορταστικό κλίμα...

 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων