ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στον Παναργειακό ο Μπελόν

Το "μπαμ" έγινε. Ο Νταμιάν Μπελόν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναργειακό της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Ο πολύπειρος άσος μετά τις εμφανίσεις του στον Παναιτωλικό έρχεται στην ομάδα του Άργους για να βοηθήσει στην προσπάθεια για άνοδο στην Β' Εθνική.

Οι διοικούντες τον σύλλογο του Άργους λοιπόν ενημέρωσαν πως ήρθαν σε συμφωνία με τον Νταμιάν Μπελλόν, γνωστό στους Έλληνες φιλάθλους από την θητεία του σε Βέροια τη σεζόν 2012-13 (7 συμμετοχές), Παναιτωλικό τη σεζόν 2013-14 (37 εμφανίσεις, 9 γκολ) και Αιγινιακό όπου αγωνίστηκε δανεικός από του Αγρινιώτες το 2014 (9 συμμετοχές, 2 γκολ).

Μάλιστα, όπως αναφέρεται ο 26χρονος άσος θα είναι κανονικά στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με το Λουτράκι την Τετάρτη (28/1) όπου οι φίλοι των "λύκων" θα έχουν την ευκαιρία να τον δουν για πρώτη φορά.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων