ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Επίδειξη δύναμης απο τις Αρειανές

Εύκολα πέρασαν τα κορίτσια του Άρη Τρίπολης από το γήπεδο του Κουτσοποδίου το απόγευμα της Κυριακής (21/12),  καθώς επικράτησαν του Ολυμπιακού Άργους με το ευρύ 0-7 για την 3η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Γυναικών του 4ου ομίλου.

 

Πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και όμορφα τέρματα που θα ζήλευαν ακόμα και άντρες από τις παίκτριες που Γιώργου Καζαντζίδη. 

Τον χορό των γκολ ξεκίνησε στο 9’ η Γεωργακοπούλου Μαρίνα, η οποία με ωραία ατομική προσπάθεια πέρασε τις αντιπάλους της και πλάσαρε την Κουκουβέ στην δεξιά της γωνία. Στο 22’ η Πετροπούλου ανατράπηκε από την τερματοφύλακα του Ολυμπιακού μετα από τσίμπημα της μπάλας, με την Γεωργακοπούλου Λαμπρινή αυτή την φορά να εκτελεί την εσχάτη των ποινών κάνοντας το 0-2.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 25’ σημειώθηκε ένα εντυπωσιακό γκολ, ύστερα από εκτέλεση φάουλ της Γεωργακοπούλου Λαμπρινής αρκετά μέτρα μακριά από την μεγάλη περιοχή της Κουκουβέ. 

Χάτ τρίκ από την μικρή Γεωργακοπούλου, η οποία στο 50’με έξυπνο μακρινό σουτ έκανε το 0-4. Tην σκυτάλη πήρε και πάλι η μεγάλη Γεωργακοπούλου (Μαρίνα) που στο 72’ διεύρυνε ακόμα περισσότερο τον δείκτη του σκορ (0-5) με πλασέ στην αριστερή γωνία της αντιπάλου τερματοφύλακα.

Προς το τέλος του αγώνα (86’) η Τσιώρου κρέμασε την Κουκουβέ, τσιμπώντας την μπάλα μετά απο εκτέλεση φάουλ της Γεωργακοπούλου Μ, ενώ στο 88’ η ίδια παίκτρια διαμόρφωσε το τελικό 0-7 με ωραίο δυνατό σούτ.

Οι ενδεκάδες των ομάδων:

Ολυμπιακός Άργους (Κουκουβές): Κουκουβέ Μ, Ντεβε, Μπούνου, Ταμπουρατζή, Κουκουβέ Ν-Ε, Σιώτου, Σκληρή, Μητσάκου, Τσάζη

Άρης Τρίπολης (Καζαντζίδης): Νταλιακούρα, Μωχάμετ- Μπιλάλη, Τσιώρου, Αναστοπούλου, Καραμήτου, Καντζιώρα, Κουλούρη, Γεωργακοπούλου Λ, Πετροπούλου, Γεωργακοπούλου Μ, Βελισσάρη

Οι διαiτητές της αναμέτρησης: Ρούτσης, Σάνος, Μπαρτζής

 

Τα αποτελέσματα του ομίλου:

Ολυμπιακός Άργους - Άρης Τρίπολης 0-7

Φείδωνας Άργους - ΠΑΟ Αγ. Νικόλαος Χαρισίου 5-1

Τοξότης Ναυπλίου: Ρεπό

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων